Ετικέτες

, , , , ,

689fd54b77a871d0b6457522893fa705

Κάποιες φορές βρισκόμαστε διχασμένοι ανάμεσα σε αυτό που επιθυμούμε να συμβεί και σε αυτό που πραγματικά συμβαίνει στην ζωή μας. Αυτό συνήθως είναι πιο έντονο όταν ουσιαστικά είμαστε σε μια μετάβαση ψυχική, πνευματική και πρέπει να αφήσουμε το «οικείο» για να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο, το οποίο μας έλκει αλλά είναι άγνωστο.

Σε αυτή την περίπτωση , καλούμαστε να έχουμε εμπιστοσύνη στην ροή και να δούμε με «ανοιχτά μάτια» την εξέλιξη , την πρόοδο που συμβαίνει εντός μας. Έχουμε λάβει σημαντικά μαθήματα από τις πρόσφατες εμπειρίες μας και έχει έρθει η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά!

  • Σήμερα επιτρέπω στους σπόρους του παρελθόντος να μου αποκαλύψουν την νέα «σοδειά» στην ζωή μου.
  • Σήμερα επιτρέπω στην περιέργεια μου να εξερευνήσει νέες πηγές θετικής ενέργειας ακόμη κι αν μέχρι τώρα ήταν άγνωστες.
  • Σήμερα  επιτρέπω στον εαυτό μου να μην φοβάται από τις εναλλαγές που έχει η αφθονία μου. Αντίθετα τον ωθώ να καλλιεργεί συνεχώς τα ταλέντα του.
  • Σήμερα επιτρέπω στον εαυτό μου να παραμένει σταθερός στις επιθυμίες του, κι ας μην υπάρχει εγγύηση ότι οι καταστάσεις γύρω μου θα είναι πάντα θετικές.
  • Σήμερα επιτρέπω στον εαυτό μου να εμβαθύνει στις προσωπικές σχέσεις και να αναλογιστεί τι χρειάζεται, τι επιτρέπει αλλά και τι έχει να μάθει από αυτές.
  • Σήμερα επιτρέπω στον εαυτό μου να παραδεχτεί ότι υπάρχουν καταστάσεις, στοιχεία , γνώσεις  που δεν τις γνωρίζει , δεν τις έχει λάβει και είναι φυσιολογικό να κάνει λάθη.

Απελευθερώστε κάθε φόβο και ανασφάλεια για το άγνωστο και αφεθείτε σε μια βαθιά κατανόηση του Εαυτού!