Ετικέτες

, , , ,

730ae50500232305852e314b0ab3b31a--free-tarot-cards-tarot-meanings

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα!

Ένα κύμα αλλαγών και ανατροπών φέρνει η μέρα και σε συνδυασμό με την Μεγάλη Αρκάνα μας ωθεί σε σκέψεις, αναθεωρήσεις αλλά και διαπίστωση ότι υπάρχουν σαθρά θεμέλια σε πολλές περιπτώσεις είτε μας αφορά προσωπικά είτε κοινωνικά.

Από την άλλη θα μπορούσαμε να πούμε ότι ξαφνικά σε κάποια υπόθεση που μας αφορά το ξαφνικό ταρακούνημα ή η αίσθηση της διάσπασης  να φέρει και Φως , διαύγεια αλλά και αποκάλυψη.

Κάτι που ίσως στην ουσία να χρειάζεται έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος για κάποιες εξελίξεις ή αποφάσεις που θα πρέπει να λάβουμε.

Στην ουσία δεν είναι επιρροή που αφορά το τώρα ή μια κατάσταση που αφορά έναν ή δύο αλλά αντίθετα είναι μια επιρροή που αφορά το σύνολο.

Αν δεν εκτονωθεί σε πρακτικό επίπεδο τότε είναι πολύ πιθανό αυτή η αίσθηση να αφορά συναισθηματικό , ψυχικό καθώς θα μπούμε σε ένα ερώτημα – στον εαυτό μας – τι είναι αληθινό? τι αφορά την πραγματικότητα? σε τι μπορώ να βασιστώ? ποιον μπορώ να εμπιστευτώ?

Στην ουσία αφορά μια εξέλιξη μέσα από το τέλος, την κατάληξη ή την ριζική αλλαγή.

Η σημερινή κάρτα σας συμβουλεύει να φύγετε από τον παλιό τρόπο σκέψης που ίσως σε κάποιες καταστάσεις να σας κρατά πίσω, βάζοντας φραγμούς.

Ο αριθμός 21 σε συνδυασμό μας δίνει ευκαιρίες για καλύτερη επικοινωνία, ροή, αλλά και προόδου. Μας ζητά να βρούμε την χαρά και την αισιοδοξία ακόμα και εκεί όπου δεν είναι όλα ρόδινα, ιδιαίτερα στον τομέα αξιών μέσα στις σχέσεις.

Ιδανική ημέρα για διαλογισμό και εναλλακτικές θεραπείες σε κομμάτια του εαυτού που θέλουμε να «καθαρίσουν». Ας μην ξεχνάμε ότι ο 16 επάνω στην κάρτα φέρνει καρμικές δονήσεις ιδιαίτερα πάνω σε θέματα συναισθηματικών και ερωτικών σχέσεων!