Ετικέτες

, , , , ,

img_9664

Καλημέρα!

Η μέρα μας ωθεί να συμπεριλάβουμε στην καθημερινότητα μας ό,τι έχει σχέση με ανάλυση , γνώσεις αλλά και πνευματική ανάπτυξη και μελέτη.

Ιδανική η μέρα για να μιλήσουμε αλλά και να υποστηρίξουμε τις πεποιθήσεις μας, να δώσουμε αξία στις ιδέες μας αλλά και να αναζητήσουμε τρόπους να τις προωθήσουμε και να τις προβάλουμε όπου χρειάζεται.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για διερεύνηση σε θέματα που απαιτούν την γνώμη ενός ειδικού, δικηγόρου, οικονομολόγου, λογιστή ή συμβούλου.

Σε θέματα που αφορούν μαθητεία ίσως να χρειαζόμαστε την καθοδήγηση από έναν μέντορα για τα επόμενα βήματα ή την επιλογή κατεύθυνσης.

Σε ένα κομμάτι πιο συναισθηματικό ίσως να υπάρχει η αίσθηση ότι δεν θέλουμε να βγούμε πιο έξω από τα «δοκιμασμένα», τα οικεία και να απολαύσουμε την ρουτίνα μας καθώς δεν υπάρχει η διάθεση να καταπονεθούμε.

Από την άλλη ίσως κληθείτε να τιμήσετε παραδόσεις , ίσως μέσα στην οικογένεια, να παραυρεθείτε κάπου , να οργανώσετε μια συνάντηση, κάτι που έχει παραμεληθεί το προηγούμενο διάστημα. Μπορεί απλά να αφορά και επικοινωνία με άτομα που έχετε από καιρό – μέσα στην οικογένεια – που έχετε χάσει επαφή.

Η ιδέα ή επιθυμία να μπείτε σε μια νέα ομάδα, που αφορά άσκηση (γυμναστήριο ή χορό), πνευματική ομάδα (ομάδα διαλογισμού, γιόγκα) είναι πολύ πιθανή καθώς θα θέλετε να έρθετε σε επαφή με ομοιδεάτες  και να μοιραστείτε κοινές πεποιθήσεις και σχέδια.

Ο αριθμός 22 με την ισχυρή δόνηση του θα σας φέρει προκλήσεις κατά τις οποίες θα πρέπει να «αποδείξετε» τις ικανότητες σας μέσα από πράξεις. Ένας αριθμός αρχιτέκτονας σας ωθεί να εκτονώσετε την δημιουργική σας ενέργεια σε κάτι που έχει να προσφέρει θετικά αποτελέσματα όχι μόνο σε εσάς τους ίδιους αλλά και στους γύρω σας.