Ετικέτες

, , , , ,

5ef8bd1c23c5b970fd281d49c1f0eed4

Καλημέρα!

Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ σήμερα συντροφιά μας και έχουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε με τις σχέσεις της ζωής μας, καθώς και με την ισορροπία μέσα σε αυτές. Φυσικά η επιρροή αυτή αφορά και την σχέση με τον εαυτό μας!

Η λέξη θεραπεία είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον Αρχάγγελο Ραφαήλ και τον βλέπουμε στην καρτούλα μας στέκεται δίπλα στο ζευγάρι στέλνοντας τους Φως.

Ο άνδρας παρατηρεί την γυναίκα που κοιτά τον Αρχάγγελο πράγμα που σημαίνει ότι το συνειδητό «δείχνει» τον δρόμο προς το υποσυνείδητο ή ακόμα και το ¨πέρασμα» από την σωματική επιθυμία στις συναισθηματικές ανάγκες.

Σήμερα λοιπόν η μέρα φέρνει επιλογές, αποφάσεις και δισταγμό. Είναι πολύ πιθανό να πέσουμε και στην παγίδα του διλήμματος και αυτό δεν θα αφορά μόνο συναισθηματικές υποθέσεις αλλά και πνευματικές ανησυχίες.

Η ημέρα μιλά για τις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας, πέρα από μια ερωτική σχέση ή τον γάμο, αφορά μια φιλία, μια συγγένεια όπου η αγάπη και ο σεβασμός επικρατούν.

Η ωμή αλήθεια, η ειλικρίνεια αλλά και η τιμιότητα είναι τα κυριότερ χαρακτηριστικά για να κάνετε μια σημαντική συζήτηση η οποία θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση αλλά και θα αποκαταστήσει – όσο περισσότερο γίνεται – μια διαφωνία, σύγκρουση ή παράπονο.

Παρόλ’αυτά σήμερα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε σημαντικές επιλογές που αφορούν γενικότερα το μέλλον και όχι μόνο το επόμενο κοντινό διάστημα. Έχει άμεση σχέση με την συνειδητοποίηση των πεποιθήσεων και των αξιών που θέλουμε να θέσουμε και να ακολουθήσουμε στην ζωή μας.

Επιλέξτε λοιπόν αρχικά την ΑΓΑΠΗ σε όλα τα επίπεδα, για τον εαυτό σας, για τους άλλους, για ό,τι κάνετε και ό,τι βιώνετε!

Ο αριθμός 24 συνδράμει σε αυτή την επιλογή καθώς μιλά για αγάπη και προσφορά. Ζητά να βρούμε την ισορροπία και την αρμονία μέσα από μεθοδευμένες κινήσεις , ισότιμες σχέσεις αλλά και σταθερές αξίες.