Ετικέτες

, , , ,

50c7812b878173547f75413042d2bb7f

Καλημέρα!

Κοντά στο Σαβ/κο και η ενέργεια της Άνοιξης μας φέρνει δράση, κινητικότητα αλλά και πάθος σε ότι κάνουμε.

Οι ρυθμοί θα είναι γρήγοροι και βιαστικοί σήμερα. Καλό θα είναι αν ανήκουμε σε κάποια ομάδα να αναλάβουμε δράση, με αυτοπεποίθηση και θάρρος και να δώσουμε την σωστή κατεύθυνση σε κάθε κατάσταση.

Οι ενέργειες θα φέρουν ικανοποίηση και ροή αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε φτάσει στο τέρμα, στον στόχο. Έχουμε ακόμα προσπάθεια να κάνουμε και οι συνθήκες δεν θα είναι πάντα οι επιθυμητές. Η ενέργεια της φωτιάς μας συντροφεύει η οποία είναι και απρόβλεπτη πολλές φορές. Όμως από την άλλη είναι και σύμβολο δύναμης!

Η αρσενική ενέργεια επικρατεί σήμερα και μας  ζητά να έχουμε έναν ξεκάθαρο σκοπό, ένα όραμα το οποίο να μπορεί να εκδηλωθεί με την δική μας προτροπή αλλά και την βοήθεια των άλλων.

Σήμερα θα βιώσετε μια πρόκληση, μια ευκαιρία στο να αποδείξετε (κυρίως στον εαυτό σας) ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε καθώς αυτό που θα λάβετε σήμερα είναι ο σπόρος που θα αγωνιστεί, θα αναπτυχθεί  και θα ανθίσει την αυριανή σας επιτυχία.

Ο αριθμός 25 δίνει μαθήματα εσωτερικής ισορροπίας καθώς δεν θα μας διευκολύνει καθόλου στον τομέα των σχέσεων. Αυτό που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν είναι ότι δεν χρειάζεται να διαχειριστείτε τους άλλους και να τους επιβάλλετε τι γραμμή να ακολουθήσουν αλλά απλά να τους οδηγήσετε, να δώσετε την κατεύθυνση.

Προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές και να μη σας παρασύρει η επιθυμία για δόξα. Καθώς έτσι θα κάνετε λάθος κινήσεις και θα λάβετε βεβιασμένες αποφάσεις.

Αδράξτε των ευκαιριών λοιπόν αλλά πάντα με λογική σκέψη και ευσυνειδησία!