Ετικέτες

, , , ,

here

Όλα συμβαίνουν στο τώρα , στο παρόν. Η στιγμή είναι που μετράει. Πρέπει να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να χειριστείς το σήμερα, απελευθερώνοντας την έννοια σου για το τι θα γίνει στο μέλλον αλλά και τις αντανακλάσεις που δέχεσαι από το παρελθόν.

Να είσαι παρόν σε ό,τι συμβαίνει τώρα στην ζωή σου. Αυτή η συγκεκριμένη στιγμή έχει έρθει για να σου προσφέρει δυνατότητες να δημιουργήσεις θαύματα στην ζωή σου.

Είναι λογικό να λαχταράς να έρθει στην ζωή σου η ιδανική ερωτική σχέση. Να είναι ρομαντική, διασκεδαστική, με αφοσίωση και πάθος. Ο καιρός περνά και οι αναμνήσεις από σχέσεις του παρελθόντος ξεφτίζουν. Μια νέα μέρα έχει ανατείλει και καλείσαι να αφήσεις την καρδιά σου να εμπιστευτεί όλα συμβαίνουν στον κατάλληλο χρόνο. Οραματίσου ότι είσαι ένας μαγνήτης αγάπης!

Σε θέματα αφθονίας, οικονομικά ή επαγγελματικά, καλείσαι να διεκδικήσεις ότι αξίζεις τώρα! Κάθε φορά που εύχεσαι τι θες να αποκτήσεις αλλά και τι ευκαιρίες να έρθουν προς εσένα, δεν ορίζεις τον χρόνο. Η ασάφεια όμως δεν θα στα «δώσει» στο τώρα! Οραματίσου ότι λούζεσαι στην αφθονία στο παρόν , στο τώρα!

Κάθε φορά που πιάνεις την σκέψη να τριγυρνάει στο παρελθόν και αναπολεί τις παλιές καλές μέρες αλλά και αναρωτιέται να έδρασε σωστά, αν έκανε τις σωστές επιλογές να ξέρεις ότι χάνεις την δύναμη σου.

Το ίδιο βέβαια θα συμβεί όταν πάλι πας πολύ μακριά την σκέψη σου, να «βλέπεις» να πραγματώνονται καταστάσεις στο μακρινό μέλλον.

Το παρελθόν και το μέλλον είναι ψευδαισθήσεις!Κάθε φορά που αποσυνδέεσαι από το παρόν η δύναμη σου για υλοποίηση είναι ανεπαρκής, σθεναρή.

Το τώρα είναι που μετράει!

Θαύματα θα εμφανιστούν όταν εσύ συντονιστείς με την μαγεία και την σοφία του Σύμπαντος το κατάλληλο χρόνο και για το ανώτερο καλό όλων!