Ετικέτες

, , , , , ,

0823654d0fbb489987b92fb6c497c2ed.jpg

Καλημέρα!

Η ενέργεια της δράσης των Ράβδων μας ωθούν να νιώσουμε ασφαλείς  και με αυτοπεποίθηση , δύναμη να πούμε «όχι» σε ότι δεν ταιριάζει με την δική μας δόνηση.

Σήμερα θα μπείτε στην διαδικασία να αμυνθείτε αλλά και να στηρίξετε τις απόψεις σας, την στάση σας αλλά και τις πεποιθήσεις σας. Οι άλλοι καλό θα είναι να μην καταφέρουν να σας αποτρέψουν από αυτά που έχετε αποφασίσει να κάνετε, αν είναι οι αποφάσεις αυτές ιδανικές για εσάς.

Ο ανταγωνισμός και η επιμονή πάνε χέρι χέρι και αυτό ίσως να αποβεί θετικό για εσάς ακόμα και μέσα από προκλήσεις. Είναι πολύ πιθανό η πίεση που ίσως βιώσετε από τους άλλους ή τις καταστάσεις σήμερα να σας ωθήσουν και να σας κινητοποιήσουν να υλοποιήσετε πράγματα τα οποία τόσο καιρό αφήνατε πίσω.

Από την άλλη μια απογοήτευση ίσως σας ωθήσει να αναθεωρήσετε τόσο για ανθρώπους όσο και για σχέδια που είχατε για το άμεσο μέλλον. Όμως να ξέρετε ότι οι εξελίξεις φέρνουν προστασία και ασφάλεια ακόμα κι αν τώρα νιώθετε ότι όλα ανατρέπονται.

Καλό θα είναι να θέσετε όρια , να είστε σαφείς και με επιχειρήματα έτσι ώστε να υπερασπίσετε την θέση σας όσο καλύτερα μπορείτε.

Η εξάντληση έστω και παροδικά δεν θα λείψει , αλλά σκεφθείτε ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε!

Ο αριθμός 30 σας ωθεί να εκφραστείτε, να διευρύνετε τον κύκλο σας και να αναζητήσετε νέες επαφές, γνωριμίες , συνεργασίες οι οποίες και να είναι υποστηρικτικές και αποδοτικές και κάθε τι δημιουργικό.

Προσοχή ποιους εμπιστεύεστε και σε ποιον φανερώνετε τα σχέδια σας. Μην ξοδέψετε περισσότερη ενέργεια από αυτή που αντέχετε. Το ίδιο ισχύει και για τα χρήματα!