Ετικέτες

, , , ,

knight-of-water

Καλημέρα!

Η ενέργεια του Νερού και των συναισθημάτων, της μεταβλητότητας αλλά και της διαίσθησης μας κατακλύζουν και μας ζητούν  να ελιχθούμε αλλά και να φανούμε δεκτικοί σε προτάσεις ή προσκλήσεις. ‘Ολα σήμερα θα περάσουν από την καρδιά, θα μπουν σε διαδικασία επεξεργασίας, άλλα θα μας επηρεάσουν πολύ και άλλα λιγότερο. Όμως καλό θα είναι να κρατήσουμε ισορροπία στα συναισθήματα μας και στις σχέσεις μας δίνοντας λίγο χρόνο στις εξελίξεις.

Καλό θα είναι να αφεθούμε στην δημιουργική και καλλιτεχνική μας φύση. Επιλέξτε να περάσετε χρόνο με άτομα που μιλούν στην καρδιά σας και μπορείτε μαζί τους να μοιραστείτε σκέψεις, σχέδια αλλά και να χαλαρώσετε μιλώντας για κάτι άλλο εκτός από έγνοιες και άγχη.

Επειδή η ημέρα θα φέρει ονειροπόληση καλό θα είναι σε κάθε νέο σχέδιο που θα σκαρώσουμε στο μυαλό μας , να είμαστε ρεαλιστές, και να αναζητήσουμε πρακτικούς τρόπους υλοποιήσης πριν κάνουμε ουσιαστικά βήματα.

Ο αριθμός 31 ευτυχώς φέρνει σταθερότητα μέσα από μεθοδευμένα βήματα και βοηθά στο να έχουμε την αληθινή εικόνα σε κάθε κατάσταση της ζωής μας.

Αποδεχθείτε βοήθεια και απόψεις των άλλων, προτού απορρίψετε οτιδήποτε!