Ετικέτες

, , , ,

c2c465c730bc5eca58c8e2982d7f8922

 

«Η κίνηση και η αλλαγή ανανεώνουν διαρκώς τον κόσμο, όπως ακριβώς η συνεχής ροή του χρόνου ανανεώνει την αιωνιότητα».~ Μάρκος Αυρήλιος

Με το παραπάνω απόφθεγμα ξεκινάμε την ανάλυση του δεύτερου μήνα του 2019 ο οποίος έχει την ώθηση και τις εκπλήξεις του αριθμού 5.

Ο Ιανουάριος για πολλούς έφερε νέους θεσμούς και νέες «ρίζες» σε θέματα οικογενειακά, επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Η ισχυρή δόνηση του αριθμού 22 δύσκολα θα τα τροποποιήσει αλλά επίσης δύσκολα κι εμείς οι ίδιοι θα τα αφομιώσουμε.

Όμως ο Φεβρουάριος φέρνει έναν αέρα αν όχι ανανέωσης , δυνατοτήτων όπου με προσωπική προσπάθεια μπορούμε να κάνουμε αλλαγές, ο καθένας προσωπικές έτσι ώστε να αποδεχτούμε τους θεσμούς αυτούς πιο ομαλά.

Το διάστημα αυτό , θα φέρει για πολλούς απαντήσεις αλλά και λύσεις σε θέματα που μέχρι τώρα έφερναν μόνο αδιέξοδα αλλά και προβλήματα.  Η προσωπική μας προσπάθεια σημαντική καθώς θα πρέπει να αναθεωρήσουμε και να αλλάξουμε εκ των έσω εάν θέλουμε και οι καταστάσεις γύρωα μας να έχουν μια άλλη μορφή. Οι νέες εμπειρίες αλλά και γνώσεις δεν θα λείψουν και ίσως να έχουμε πια την ανάγκη να τις «κυνηγήσουμε» . Είναι καιρός να αφήσουμε πίσω δεύτερες σκέψεις και δισταγμούς. Θα πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα βρεθούν οι λύσεις με λίγο περισσότερο θάρρος, θέληση αλλά και αυτοπεποίθηση.

Οι ανατροπές αλλά και οι μετακινήσεις, δεν θα λείψουν. Γι αυτό το μεγαλύτερο μυστικό για να χαρείτε την κάθε στιγμή είναι να είστε ευπροσάρμοστοι σε κάθε κατάσταση που αλλάζει.

Ο τομέας των σχέσεων είτε αφορά προσωπικές σχέσεις είτε επαγγελματικές ή φιλικές θα πέρασει σε νέες βάσεις ίσως πιο ανάλαφρες ή απλά ο καθένας από την μεριά του θα διαφυλάξει στοιχεία βάζοντας ως προτεραιότητα τις προσωπικές ανάγκες. Οι απολαύσεις, οι υπερβολές είναι στοιχεία του μήνα αυτού γι΄αυτό δώστε προσοχή στο τι σας κάνει καλό αλλά και τι αντίθετα σας φθίρει.

Ο αριθμός 23 ανήκει στην ομάδα των Μαγικών αριθμών και για όσους ασχολείστε με μεταφυσικά θέματα ή εναλλακτικές θεραπείες ή έστω όσοι από εσάς σκέφτεστε και αποδέχεστε ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο, τότε είναι πολύ πιθανό να βιώσετε αποκαλύψεις αλλά και να σας ανοιχτούν δρόμοι μέσω της προσωπικής σας δύναμης που ούτε εσείς οι ίδιοι δεν περιμένατε.

Ένας μεταφυσικός αριθμός πάντα δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στις πρακτικές δομές αλλά και σε γειωμένες καταστάσεις.

Έτσι λοιπόν θα ανακαλύψετε στην πορεία των ημερών ότι καλό θα είναι να είστε προσεχτικοί σε συμφωνίες και συμβόλαια, να είστε «ανοιχτοί» σε συμβουλές ανωτέρων ή ανθρώπων με κύρος και γνώσεις πάνω σε ένα θέμα που σας απασχολεί (εργοδότης, δάσκαλος, μέντορας, δικηγόρος, γιατρός) και να μη βιαστείτε να λάβετε αποφάσεις αν οι συνθήκες δεν πληρούν κάποιες βασικές προϋποθέσεις.

Η πρωτοπορία σε κοινωνικό ή ιατρικό επίπεδο ίσως έχει να μας επιδείξει κάτι πολύ σημαντικό αλλά και γενικότερα από τον τομέα των επιστημών θα έχουμε θετικές ειδήσεις.

Ο ενθουσιασμός δεν θα λείψει σε κάθε τι που θα κάνουμε και καλό θα είναι να διατηρηθεί ακόμα κι όταν οι προκλήσεις θα δοκιμάζουν τις αντοχές μας ή την υπομονή μας.

Ο μήνας φέρνει καρμικές αντιδράσεις. Όσο για βοηθάτε τους άλλους χωρίς εγωισμούς και έπαρση, τόσο σε εσάς θα έρχονται λύσεις, βοήθεια και πρόσχαρη συμπεριφορά από τους γύρω σας.

Ένας μήνας όπου περικλείει την γιορτή των ερωτευμένων για όσους την πιστεύουν όπου το πάθος, η ανάγκη για νέες εμπειρίες, για φλερτ θα είναι έντονα και θα φέρουν διάθεση για καταχρήσεις!