Ετικέτες

, , ,

ask-daily-guidance

Το σημερινό μήνυμα έρχεται να σου θυμίσει ότι δεν είσαι μόνος. Όλοι λειτουργούμε βάσει των νόμων του Σύμπαντος. Ένας από όλους είναι η ελεύθερη βούληση με την οποία κάνουμε τις επιλογές μας και λαμβάνουμε τις αποφάσεις μας. Οι Άγγελοι περιμένουν με υπομονή το αίτημα μας.

Οι Άγγελοι μπορούν να σε βοηθήσουν σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ίσως μια υπόθεση στην οποία νιώθεις θύμα, μόνος, απογοητευμένος ή ανήμπορος να πρέπει να την «αφήσεις» στους Αγγέλους για να έρθει η λύση, η απάντηση, η βοήθεια.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις ξεκάθαρα με τους άλλους γύρω σου και να ζητήσεις χωρίς δισταγμό.

Οι Άγγελοι σε βεβαιώνουν ότι μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος/η και αποφασιστικός/η σε πρακτικές κινήσεις  αλλά και παράλληλα να διατηρήσεις την θεϊκή σου πίστη ότι όλα μπορούν να συμβούν με τον συνδυασμό του νου και τη καρδιάς.

Οπότε, αντιμετώπισε μια κατάσταση όπως είναι, ρεαλιστικά, διαχειρίσου μία διαφωνία με ευγένεια και αγάπη, πες την αλήθεια σε σένα αλλά στους άλλους, αυτή η υπόθεση που σε απασχολεί να ξέρεις ότι είναι για πνευματική αλλά και προσωπική ωρίμανση!