Ετικέτες

, , , , ,

10-the-wheel

Καλημέρα & καλή εβδομάδα!

Με την ενέργεια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ αλλά και του Τροχού, έχουμε την αίσθηση ότι όλα μπορούν να γίνουν αλλά και ταυτόχρονα να ανατραπούν. Μια δική μας απόφαση και όλα αλλάζουν.

Τα τέσσερα στοιχεία της Φύσης αλλά στις άκρες της κάρτας (φωτιά, νερό, γη και αέρας) συμμβολίζουν την σταθερότητα ανάμεσα στην κίνηση αλλά και την αλλαγή!

Η σημερινή επιρροή μας θυμίζει ότι η ζωή είναι μια συνεχής αλλαγή. Εάν νιώθετε ότι είναι ένα διάστημα κατά το οποίο περνάτε δύσκολα και πιεστικά η κάρτα αυτή σας στέλνει ένα σημάδι ότι κάτι θα αλλάξει , ότι υπάρχει ροή και τα δεδομένα δεν θα είναι ίδια τις επόμενες στιγμές.

Όλα έχουν να κάνουν με την δική σας στάση αλλά και αντιμετώπιση κάθε κατάστασης. Αν καταφέρετε να παραμείνετε θετικοί και αισιόδοξοι ίσως οι εξελίξεις να μην είναι τόσο άσχημες και επίσης να βρείτε λύσεις από εκεί που δεν το περιμένατε.

Να είστε ανοιχτοί στην βοήθεια των άλλων καθώς και στην θεϊκή καθοδήγηση που λαμβάνετε κάθε στιγμή.

Αν αγαπάτε πολύ την ρουτίνα σας και δεν θέλετε να ξεφεύγετε από το πρόγραμμα σας, ίσως σήμερα να «λάβετε» κάτι σαν αστραπή στην καθημερινότητα σας.

Από την άλλη έτσι ξαφνικά μπορεί να εμφανιστούν και ευκαιρίες ή δυνατότητες που να σας ανοίξουν νέους δρόμους.

Ο αριθμός 18 με όλη του την σοφία συνδυάζει πρακτική  και πνευματική ενέργεια και σας ωθεί να βρείτε την τάξη και την συγκρότηση πρώτα εκ των έσω και μετά αυτό να χρησιμοποιηθεί προς τα έξω σε πρακτικά ζητήματα και υποθέσεις.

Η λέξη «θεραπεία» έρχεται απλόχερα, από μέσα μας, από ανθρώπους γύρω μας, από κάθε μέσο. Αναγνωρίστε την και λάβετε την με ανοιχτή καρδιά.

Ιδιαίτερα μεταφυσική ημέρα καθώς μπορείτε να δουλέψετε στόχους, επιθυμίες ή φοβίες!