Ετικέτες

, , , , ,

img_2021

 

Καλημέρα!

Στα μέσα της εβδομάδας και το συναίσθημα αλλά και οι σχέσεις παίζουν σημαντικό ρόλο ορίζοντας την διάθεση μας για οτιδήποτε.

Το μήνυμα σήμερα είναι «να χτίσουμε μια γέφυρα» για να ξεπεράσουμε καταστάσεις και συναισθηματικά εμπόδια που μας κρατούν πίσω, μη αφήνοντας μας να δούμε τις νέες ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας.

Η συγχώρεση, η κατανόηση αλλά και η διάθεση μας να θεραπεύσουμε το παρελθόν θα πρέπει να είναι τα τρία δυνατά μας «όπλα» για να υπερπηδήσουμε τις προκλήσεις και να αδράξουμε των ευκαιριών για κάτι καινούργιο στην ζωή μας.

Να σκέφτεστε ότι κι αν ακόμα τα πράγματα δεν πηγαίνουν προς τον δρόμο που θα θέλαμε ή ακόμα και εντελώς αντίθετα από αυτό που επιθυμούμε , σίγουρα θα υπάρξει μια ανάκαμψη ,  μια αλλαγή αλλά ίσως όχι προς την κατεύθυνση που κοιτάμε. Η ασφάλεια και η σιγουριά πολύ πιθανόν να πηγάζει από άλλους παράγοντες.

Οι δυνατότητες θα εμφανιστούν μόνο όταν θα είμαστε εμείς οι ίδιοι έτοιμοι να τις καλοδεχτούμε και να τις υποδεχτούμε με αυτοπεποίθηση , θέληση και αισιοδοξία.

Ο αριθμός 20, μας βοηθά να «θεραπεύσουμε» ότι μας πληγώνει με εναλλακτικούς τρόπους, αλλά ακόμα κι αν αφορά σε πρακτικό επίπεδο θέμα υγείας ίσως να ζητά λύση με έναν πιο πρωτοποριακό τρόπο. Τα διλήμματα δεν θα λείψουν , αλλά κάποιες αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν για να προχωρήσουμε.  Μια μετακίνηση, μετακόμιση είναι στα σκαριά, απλώς δώστε το «σήμα» ότι θέλετε  να ακολουθήσετε ένα νέο μονοπάτι και αυτό θα εμφανιστεί ξακάθαρα μπροστά σας!