Ετικέτες

, , , ,

image

Η εμπιστοσύνη στην εσωτερική μας καθοδήγηση μέσω της διαίσθησης, των ονείρων αλλά και της κάθε ένδειξης που συναντάμε στην καθημερινότητα μας μας ωθεί να ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο θεϊκό μας κομμάτι.

Μέσω της διαίσθησης ανοίγουμε έναν ανοικτό διάλογο με την Πηγή!

Έχουμε την ικανότητα να δούμε ό,τι δεν φαίνεται με γυμνό μάτι. Η αίσθηση για κάτι το οποίο δεν μπορεί να αποδειχθεί με απτά αποτελέσματα αλλά εμείς νιώθουμε την σιγουριά ότι έτσι είναι, δηλώνει μια επιβεβαίωση ότι είμαστε συντονισμένοι με την εσωτερική μας καθοδήγηση.

Στις σχέσεις πολλές φορές έχουμε την βεβαιότητα ότι ένα πρόσωπο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή μας. Είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο. Έχει έρθει να διδάξει ένα μάθημα το οποίο για εμάς θα είναι εφόδιο. Αυτή η βαθιά κατανόηση έρχεται να μας βεβαιώσει ότι βιώνουμε μια εσωτερική, πνευματική ωριμότητα και είμαστε ένα βήμα μπροστά από τις πρακτικές εμπειρίες.

Στον τομέα της αφθονίας που μπορεί να αφορά την αφθονία σε όλα τα επίπεδα, πολλές φορές θα πρέπει να ρισκάρουμε. Σίγουρα μέσα από μεθοδευμένες κινήσεις αλλά να κάνουμε ένα βήμα εμπρός από τα συνηθισμένα. Ο κάθε ερευνητής, εφευρέτης, δημιουργός, ηγέτης αφέθηκε στην εσωτερική του φωνή και έδρασε παρά τις μη ιδανικές συνθήκες.

Σε κάθε περίπτωση κρατήστε ζωντανό τον παρορμητισμό σας, αλλά φροντίστε να είστε και γειωμένοι όταν χρειάζεται. Αν νιώθετε εξουθενωμένοι τότε δώστε λίγο χρόνο στο νου και στο σώμα σας να αναπροσδιοριστεί , να ανανεωθεί.

Αφιερώστε χρόνο στην φροντίδα και την αγάπη του εαυτού! Θέστε ενεργειακά όρια έτσι ώστε να μένετε ανεπηρέαστοι από τις τοξικές και αρνητικές ενέργειες. Προστατευθείτε και όπου χρειάζεται «βάλτε» μια ασπίδα προστασίας. Είναι το ιδανικό διάστημα να «μαζέψετε» ενέργεια για τον εαυτό σας, τον οργανισμό, το σώμα, την ψυχή, τον νου.