Ετικέτες

, , , , , , , ,

ten-of-air

Καλημέρα!

Η ενέργεια του Αέρα μας φέρνει αλλαγές και κυρίως μια αίσθηση βελτίωσης σε σχέση με το βάρος της χθεσινής ημέρας. Οι λέξεις ανάρρωση αλλά και ανάκαμψη σχετίζονται τόσο πρακτικά όσο και πνευματικά κατά την διάρκεια της ημέρας μας.

 

Σήμερα έστω και ψυχολογικά θα βιώσουμε μια κατάληξη , ένα τέλος , μια ολοκλήρωση. Ίσως σε κάποια κατάσταση η οποία δεν είχε τίποτα άλλο να μας δώσει ή εμείς οι ίδιοι να πράξουμε έτσι ώστε να βελτιωθεί. Μπορεί να αφορά μια απάντηση. Μπορεί να μην είναι αυτή που περιμένουμε αλλά τουλάχιστον θα νιώσουμε ότι ξεκαθαρίζει το τοπίο και θα έχουμε διαύγεια όσο γίνεται για να δράσουμε όπως ακριβώς επιτάσσουν οι συνθήκες.

Το πιο σημαντικό είναι ότι για ένα θέμα που μας αφορά περισσότερο και ίσως να προέρχεται από το προηγούμενο διάστημα, σήμερα, θα βιώσουμε τα απόνερα  αλλά και την λήξη του.

Μην αντισταθείτε στην κάθε αλλαγή που θα συμβεί, αλλά αντίθετα αποδεχθείτε την κάθε αντριστροφή ή καθυστέρηση καθώς είναι μέσα στην συμπαντική σοφία. Κάντε υπομονή και δείξτε εμπιστοσύνη στην κάθε εξέλιξη.

Ο αριθμός 26 με την καρμική του χροιά φέρνει τρόπους και λύσεις ίσως σε θέματα οικονομικά για τα οποία θα παίξει σημαντικό η επικοινωνία και ο λόγος. Θα πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι αλλά και σαφείς για να πείσουμε τους άλλους να ασπαστούν τις απόψεις μας. Αυτό φυσικά θα είναι για εμάς μία προσωπική πρόκληση να κερδίσουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε κάθε κατάσταση.