Ετικέτες

, , , , , , ,

f4d3540476e043796e5aaded239e811b--doreen-virtue-angel-cards

Καλημέρα!

Η ενέργεια του Καλοκαιριού και κατ’επέκταση του συναισθήματος χαρακτηρίζει την ημέρα μας και μας βρίσκει σε μία διάθεση αρνητική μπορεί και απαισιόδοξη. Οι καταστάσεις δεν είναι και τόσο τραγικές απλά ίσως και να έχουμε μια λάθος στάση η αντίδραση.

Στην εικόνα βλέπουμε ότι το μικρό νεραϊδάκι παρακαλά την νεράιδα να το ακούσει να το προσέξει αλλά εκείνη είναι βυθισμένη στις σκέψεις της και έχει την προσοχή της στραμμένη αλλού.

Κάπως έτσι είναι και οι επιρροές για εμάς σήμερα. Έχουμε δώσει μεγάλη ενέργεια και προσοχή σε ζητήματα που μπορεί να ξεπεραστούν, να τακτοποιηθούν άμεσα, εάν εμείς το επιλέξουμε και το προσπαθήσουμε και ίσως έτσι να χάνουμε τα θετικά της ζωής.

Κάποια ευκαιρία που ίσως εμφανιστεί, κάποια πρόταση, μια πρόσκληση μπορεί να μας αφήσει παγερά αδιάφορούς και να μην ανταποκριθούμε θετικά χάνοντας κάτι σημαντικό.

Σήμερα καλούμαστε να κατανοήσουμε ότι η σιγουριά και η ασφάλεια πηγάζει και από άλλους τομείς ή καταστάσεις οι οποίες μέχρι τώρα να ήταν αδιαφορές ή ξένες για εμάς όμως θα πρέπει να γίνουμε πιο ελαστικοί, πιο ευλέκτοι και να αφήσουμε πίσω αντιδράσεις ξεροκεφαλιάς ή πείσματος.

Σε συναισθηματικό επίπεδο ίσως κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος που μας έχουν πληγώσει να δρουν σαν εμπόδιο στο να αφεθούμε σε κάτι νέο. Μια ερωτική απογοήτευση ή μια «προδοσία» στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να μας κάνουν να διστάζουμε να επιχειρήσουμε κάτι νέο, από φόβο, ανασφάλεια και η ανάμνηση του πόνου ή της απογοήτευσης να μας κρατούν σε αδράνεια στο να αποδεχτούμε μια νέα πρόταση.

Ο αριθμός 27 , η πιο πνευματική δόνηση του 9 μας ωθεί να κλείσουμε κύκλους, να βάλουμε τέλος όπου χρειάζεται τόσο σε καταστάσεις όσο και σε συναισθήματα αλλά και να δουλέψουμε ενεργειακά έτσι ώστε να λάβουμε μηνύματα, καθοδήγηση και να κάνουμε εξαγνισμούς και εκκαθαρίσεις σε όποιο τομέα της ζωής μας χρειάζεται!