Ετικέτες

, , , , , ,

forgive

Αν νιώθεις ότι κατηγορείς μέσα σου κάποιον ή μια κατάσταση σήμερα που σε επιβαρύνει και έχεις την αίσθηση ότι είναι η αιτία του κακού για την τωρινή σου διάθεση, αν νιώθεις θυμό για την εξέλιξη κάποιου γεγονότος ή μια επιλογής που έχεις κάνει, να ξέρεις ότι όλα αυτά σε κρατούν πίσω.

Η δύναμη που πηγάζει από μέσα σου, αυτή την στιγμή είναι μπλοκαρισμένη από χαμηλής δόνησης συναισθήματα που έχουν κυριέψει την καρδιά και την ψυχή σου.

Δεν χρειάζεται να συγχωρήσεις την πράξη ενός άλλου ατόμου αν σε έχει πληγώσει βαθιά αλλά καλό θα είναι να σταματήσεις να βλέπεις τον άλλον σαν εχθρό, γιατί όλο αυτό είναι τόσο τοξικό για την ψυχή αλλά και το σώμα σου.

Ξέρεις ότι οι χαρούμενες σκέψεις κάνουν την ζωή σου πιο όμορφη.

Οι μονόκεροι σε προτρέπουν να «αφήσεις» τον θυμό σου σε εκείνους , να τον απελευθερώσεις γιατί γνωρίζουν καλά ότι κατά βάθος ούτε εσύ θέλεις να βιώνεις τέτοιου είδους συναισθήματα.

Το να είσαι ελεύθερος/η από τον θυμό και την λύπη σου προσφέρει περισσότερη ενέργεια αλλά και δύναμη να αφοσιωθείς  στους στόχους και τις επιθυμίες σου.

Ίσως είσαι θυμωμένος/η με τον εαυτό σου για κάποιο λόγο. Καλείσαι λοιπόν σήμερα να τον συγχωρήσεις. Να μάθεις από τα λάθη του παρελθόντος και να ωριμάσεις πνευματικά αφήνοντας τον θυμό πίσω.

Μπορείς να επεξεργαστείς μέσα σου για την κάθε σου αντίδραση και να κατανοήσεις για το πως έπραξες σε κάθε κατάσταση.

Έτσι ήρεμος/η  όπως είσαι ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία να αναλογιστείς πως θα μπορούσες διαφορετικά να αντιδράσεις χωρίς να έχει τόσο συναισθηματικό κόστος σε εσένα.

Τα λάθη ας γίνουν μαθήματα για την μετέπειτα ζωή χωρίς να μετανιώνεις και να έχεις συναισθήματα αυτολύπησης. Μάθε από αυτά και απελευθερώσου στις νέες ευκαιρίες!