Ετικέτες

, , , , , , , ,

83b5cc225b2c9d587dfa8c6176dd50a1

Καλημέρα!

Μια σημαντική κάρτα σήμερα από την Μεγάλη Αρκάνα μας δίνει ώθηση, δύναμη αλλά και αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και να δράσουμε όσο μπορούμε πιο άμεσα.

Η αφοσίωση μας σε κάποιο σχέδιο, σκέψη ή εγχείρημα αποζημιώνεται και φέρνει μια αίσθηση ικανοποίησης κατά την διάρκεια της ημέρας.

Κάποιες υποθέσεις που είχαν βρει τέλμα ίσως σήμερα να δείξουν κίνηση , ροή αλλά και να φέρουν – έστω και διστακτικά – ένα αποτέλεσμα.

Δεν είναι ιδανικό διάστημα να δείξουμε παθητικότητα και αδράνεια καθώς οι ευκαιρίες θα πάνε χαμένες και ίσως αργότερα να μην έχουμε τις ίδιες δυνατότητες.

Η κάρτα του Άρματος σας προκαλεί να αποδείξετε τις δεξιότητες σας ακόμα και από το σπίτι. Ζητά να λειτουργήσετε με αυτοπειθαρχία αλλά και αυτοπεποίθηση. Το να επιδιώξετε να βαδίσετε στον σύντομο δρόμο δεν θα είναι η καλύτερη επιλογή. Αναποδιές αλλά και καθυστερήσεις θα εμφανιστούν στον δρόμο μας και θα σας αποσυντονίσουν.

Σήμερα θα διαπιστώσετε μέσω των γεγονότων αλλά και των συγκυριών ότι είστε θαρραλέοι κάτι που ίσως μέχρι τώρα να μην το είχατε εντοπίσει στον εαυτό σας.

Προσοχή στα θέματα μετακίνησης. Ό,τι αφορά τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή το δικό σας όχημα.

Ο αριθμός 20 φέρνει μια αίσθηση διλημματος και προβληματισμού. Κάντε επιλογές αβίαστα και μην χρονοτριβείτε. Μια μεγάλη αλλαγή είναι προ των Πυλών και ζητά από εσάς να κάνετε το πρώτο βήμα.

Θέματα ιατρικά ή υγείας θα βρουν λύσεις μέσω εναλλακτικών μεθόδων.