Ετικέτες

, , , , , , ,


six-of-michael

Καλημέρα!

Η ενέργεια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ σήμερα  φέρνει «άνεμο» ανανέωσης αλλά και αλλαγή πλεύσης σε ό,τι μέχρι σήμερα δεν ήταν συμβατό με εμάς. Επίσης η αίσθηση ότι είμαστε στο τέλος του τούνελ και βλέπουμε επιτέλους Φως, θα είναι ξεκάθαρη.

Στην καρτούλα μας , θα δείτε ότι ο καιρός μπροστά από την βάρκα αρχίζει να «ανοίγει» και να έχει μια σχετική βελτίωση, ενώ ακόμα η καταιγίδα και η κακοκαιρία υπάρχει αλλά μένει κατά κύριο λόγο πίσω.

Αν το συσχετίσουμε με την πραγματικότητα, θα δούμε ότι μια δύσκολη κατάσταση φτάνει σε ένα αίσιο τέλος. Ίσως ακόμα δεν έχουμε χειροπιαστά δείγματα για την βελτίωση αυτή αλλά είναι θέμα χρόνου να βιώσουμε μια ανακούφιση και να πάρουμε μια ανάσα.

Η μέρα απαιτεί να δράσουμε και να είμαστε σε κίνηση. Θα μπούμε στην διαδικασία να κάνουμε συμβιβασμούς και να λάβουμε αποφάσεις.

Η ροή μας ωθεί σε μια νέα ευκαιρία και σε πραγματική εξέλιξη ακόμα κι αν μέχρι τώρα δεν το έχουμε καταλάβει με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Η αίσθηση κούρασης δεν θα λείψει σήμερα, και ιδιαίτερα η ψυχολογική. Οι προκλήσεις του παρελθόντος ακόμα έχουν την αίσθηση του βάρους στους ώμους μας.

Αφήστε πίσω αρνητικές πεποιθήσεις ή αυτές που τώρα νιώθετε ότι δεν θα ταιριάζουν πια, αλλά αντίθετα λειτουργούν σαν εμπόδια στην ζωή σας.

Ο αριθμός 21 ευτυχώς είναι μια ακόμα ανάσα στην ημέρα αυτή καθώς φέρνει ευκαιρίες για καλύτερη επικοινωνία, κοινωνικοποίηση, δράση αλλά και έκφραση των συναισθημάτων και της δημιουργικότητας μας. Προσοχή στις σπατάλες όλων των ειδών. Κρατήστε ενέργεια για θέματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και προστατέψτε τον εαυτό σας από κάθε τι τοξικό.