Ετικέτες

, , , , , ,

3d29b968725c3541c15f6d19ab607157

Καλημέρα!

Η ενέργεια της Δράσης μας ωθεί να ολοκληρώσουμε καταστάσεις αλλά και να κλείσουμε εκκρεμότητες που μας φέρνουν άγχος και στρες όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η μέρα φέρνει καταστάσεις – ιδιαίτερα στο μυαλό μας – όπου προκαλούν μια υπερδιέγερση στο να βρούμε λύσεις και να αναζητήσουμε την χαρά και την ξεγνοιασιά όσο περισσότερο γίνεται.

Τα πρακτικά ζητήματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο σας φαίνονται. Λύσεις θα βρεθούν μόλις χαλαρώσετε λίγο και σκεφθείτε με διαύγεια και ψυχραιμία.

Αντί να αναζητάτε στοιχεία στο τι πάει στραβά , εστιάστε στο τι μπορείτε να κάνετε στο να δείτε την πιο φωτεινή εκδοχή της κάθε κατάστασης.

Για να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας, ασχοληθείτε με τον διαλογισμό ή τις εναλλακτικές θεραπείες έτσι ώστε να χαλαρώσει ο νους από σκέψεις, φοβίες και ανασφάλειες.

Δώστε σημασία και δύναμη στις δυνατότητες υλοποίησης παρά στις προκλήσεις και τις ανατροπές που ίσως καθυστερούν κάποιες υποθέσεις σας.

Άνθρωποι από το κοντινό σας περιβάλλον θα σας δώσουν λύσεις ή με την παρέα τους θα σας αποφορτίσουν και θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα.

Ο αριθμός 22 στην ημέρα μας, με την δυνατή και επιβλητική του ενέργεια μας προτρέπει να διοχετεύσουμε την ενέργεια μας σε οτιδήποτε δημιουργικό με όραμα και προγραμματισμό.

Οι εντάσεις δεν θα λείψουν και καλό θα είναι να προσέξετε πως θα αντιμετωπίσετε την κάθε κατάσταση αλλά και πως θα μιλήσετε για να διεκδικήσετε ότι σας αξίζει.