Ετικέτες

, , , , ,

cdad94319279d5dfd113fc0324485cab

 

Καλημέρα!

Η ενέργεια του Καλοκαιριού μας συντροφεύει σήμερα και ότι έχει να κάνει με καλλιτεχνίες, συναισθήματα , διαίσθηση, δημιουργικότητα, επικρατούν και μας δείχνουν τον δρόμο.

Το νερό που ρέει, συμβολίζει την κίνηση αλλά και την εξέλιξη. Ότι όλα είναι ρευστά και ανά πάσα στιγμή έχουμε την δυνατότητα να δούμε αλλαγές, μεταβλητότητα και αυθορμητισμό.

Σήμερα παίρνουμε αποφάσεις κυρίως με την καρδιά και έχουμε μια πιο ρομαντική προσέγγιση σε κάθε κατάσταση γύρω μας. Έχουμε την διάθεση να προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους άλλους.

Η δημιουργική έκφραση σήμερα ψάχνει τρόπους να εκφραστεί και να βγει προς τα έξω. Οπότε όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνία, κατασκευές ή οτιδήποτε άλλο στο οποίο προσδίδεται μεγάλο μέρος της έμπνευσης σας, είναι η κατάλλη ημέρα για να δώσετε μορφή σε κάτι νέο!

Σε θέματα συναισθηματικά, κάτι νέο έρχεται ή κάτι παλιό βιώνει μια ανανέωση, μια χαρούμενη είδηση, μια πρόσκληση θα μας χαροποιήσει και θα μας δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

Καθώς όμως η ρευστότητα στις σχέσεις αλλά και το κομμάτι του απρόβλεπτου θα είναι πολύ έντονο , καλό θα είναι να προσπαθήσουμε να είμαστε σαφείς σε ότι λέμε και κάνουμε αλλά και ξεκάθαροι για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις.

Μην βάλετε πρόγραμμα σήμερα σε ό,τι θέλετε να κάνετε καθώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ανατραπεί.

Φανείτε προσαρμοστικοί και ελαστικοί.

Ο αριθμός 27, με την πολύ πνευματική του ενέργεια μας ωθεί να «δουλέψουμε» ενεργειακά αλλά και να ολοκληρώσουμε καταστάσεις και υποχρεώσεις που έχουν μείνει στην μέση.

Η ονειροπόληση και η διάθεση να χαλαρώσουμε θα είναι έντονη γι ‘ αυτό προσπαθήστε να μην υποσχεθείτε στους άλλους πράγματα τα οποία στο τέλος δεν θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε.