Ετικέτες

, , , , , , , , ,

9e5224fdb79f0867e13391c03009b997

«Όταν καλωσορίζεις τα συναισθήματά σου ως διδασκάλους,
κάθε συναίσθημα φέρνει καλά νέα, ακόμη κι εκείνα που είναι οδυνηρά.» Gary Zukav & Linda Francis

…Και κάπως έτσι ξεκινάει η ανάλυση ενός μήνα 7 με όλη του την ενέργεια για ενδοσκόπηση και όλη του την δύναμη να εστιάσουμε σε αυτά που μπαίνουν σαν εμπόδια ή φραγμούς μπροστά μας και θέλουμε να τα υπερπηδήσουμε και να αδράξουμε νέα πορεία.

Ο Απρίλης, ο δεύτερος μήνας της Άνοιξης έρχεται με πιο ήπιους ρυθμούς σε σχέση με τον Μάρτη, ο οποίος έφερε μια αναστάτωση τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά το προηγούμενο διάστημα.

Ο Απρίλης είναι πολύ πιθανό να μας βρίσκει κουρασμένους αλλά και πιο αποφασισμένους στο να γίνουμε πιο εκλεκτικοί αλλά και πιο ουσιαστικοί και άμεσοι σε αυτά που αναζητάμε. Η διάθεση να μην καταπονεθούμε είναι έντονη και είναι σίγουρο ότι θα βρούμε τρόπους και αιτίες να μην το κάνουμε.

Παρόλ’αυτά καθώς είναι μήνας ξεκαθαρίσματος και αποφυγής από κάθε τι τοξικό και επιβαρυντικό , είναι πολύ πιθανό για κάποιους να είναι διάστημα μετακόμισης, μετακίνησης στον τομέα της εργασίας αλλά και εξέλιξη σε ένα θέμα υγείας που ίσως έχει ξεκινήσει να σας απασχολεί από καιρό.

Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα να κάνετε νέα ξεκινήματα αλλά είναι ιδανικό στο να λάβετε νέες γνώσεις, να ερευνήσετε ένα θέμα, να αναζητήσετε παραπάνω πληροφορίες ή να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο. Οι εναλλακτικές θεραπείες, η μεταφυσική, η τεχνολογία, το διαδίκτυο είναι τομείς που θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας και να σας δώσουν βήμα στο να βρείτε λύση σε ένα στόχο.

Ο τομέας των σχέσεων θα μπει στο «μικροσκόπιο» και θα μας ωθήσει να κάνουμε μια μιρκή ενδοσκόπηση, αναθεώρηση αλλά και είναι πολύ πιθανό να κρατήσουμε αποστάσεις από άτομα που νιώθουμε ότι δεν είναι συμβατά με την δική μας ενέργεια πια.

Είναι διάστημα όπου θα νιώσουμε έντονα την ανάγκη να ξεκινήσουμε κάποιο είδος άσκησης, να αλλάξουμε την διατροφή μας αλλά και να αφιερώσουμε χρόνο στην φύση. Το διάβασμα , ο διαλογισμός θα είναι από τις ασχολιες που θα φέρουν εσωτερική ηρεμία και διαύγεια σε στιγμές του μήνα αυτού που θα βιώνουμε κρίσεις, τόσο στις προσωπικές μας σχέσεις όσο και μέσα μας.

Είναι ένα καλό διάστημα στο να προετοιμάσουμε ένα σχέδιο, μια ιδέα, έτσι ώστε μέσα στον Μάιο να υλοποιηθεί και να βγει προς τα έξω αποφέροντας μας έσοδα, καταξίωση και αναγνώριση.

Ο αριθμός 25 μας θυμίζει ότι οι προκλήσεις δεν θα λείψουν και οι πειρασμοί στο να αποσυντονιστούμε από τον δρόμο μας θα είναι πολλοί. Η επιμονή και η σκληρή εργασία, η εστίαση στην λεπτομέρεια αλλά και η σωστή διοχέτευση της ενεργητικότητας μας, είναι οι πιο σωστοί σύμμαχοι στο να έχουμε ένα σαφές και δημιουργικό αποτέλεσμα τον μήνα αυτό.

Ίσως αυτό που θα εισπράξετε να μην σας αρκεί για τώρα ,αλλά να ξέρετε ότι θα κάνετε σπουδαία δουλειά ( τουλάχιστον ως προετοιμασία) η οποία θα δείξει δείγματα τους δύο με τρεις επόμενους μήνες.

Είναι ένα διάστημα όπου θα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο και να δούμε το θετικό σε κάθε κατάσταση. Είναι μια καλή ευκαιρία να εντοπίσουμε στις εσωτερικές μας δυνάμεις αλλά και τις βαθιές μας πεποιθήσεις και να μείνουμε σταθεροί , υποστηρίζοντας αυτό που πρεσβεύουμε και αγαπάμε. Είτε αφορά μια ερωτική σχέση, είτε την δουλειά και το έργο μας.

Ο Απρίλης έρχεται να μας διδάξει να βάζουμε όρια όπου χρειάζεται, να προσπαθούμε για κάτι που αγαπάμε πολύ και να μην προδώσουμε τον εαυτό μας σε στιγμές που οι άλλοι μας αμφισβητούν ή δεν μας αποδέχονται!