Ετικέτες

, , , , , , ,

07-seven-of-gabriel

Καλημέρα!

Η ενέργεια του Αρχαγγέλου Γαβριήλ μας ωθεί να υποστηρίξουμε τον εαυτό μας αλλά και να προβάλουμε την δύναμη μας με αυτοπεποίθηση και τόλμη.

Σήμερα θα έχετε την αίσθηση ότι μοχθείτε για να καταφέρετε το οτιδήποτε και οι καταστάσεις ή οι άλλοι ίσως να μην είναι ακριβώς με το μέρος σας. Η κούραση δεν θα λείψει και όσοι ασχοληθείτε με ιδρύματα, δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς είναι πιθανό να συναντήσετε εμπόδια (παροδικά) ή ακόμα και καθυστερήσεις.

Θα νιώσετε ότι σε κάποιες υποθέσεις θα πρέπει να επιμείνετε αλλά και να προβάλετε επιχειρήματα ουσιώδη για να επιτύχετε αυτό που θέλετε ή να δικαιωθείτε.

Θάρρος , υπομονή και αποφασιστικότητα επιτάσσει η μέρα!

Ο αριθμός 2 από την ημερομηνία δεν κινεί τις καταστάσεις πολύ γρήγορα , αντιθέτως σε κάποιες περιπτώσεις θα φέρει αδράνεια και αδιέξοδα. Όμως είναι καλή ευκαιρία να αναζητήσουμε νέες ιδέες ή ακόμα και να περιμένουμε , δίνοντας λίγο χρόνο σε άτομα ή καταστάσεις στις οποίες δεν μπορούμε να μεσολαβήσουμε.

Ο αρχάγγελος Γαβριήλ ( ο Ήρωας του Θεού) μας προστατεύει αλλά και μας βοηθά να μην χάσουμε το κουράγιο μας να στηρίξουμε με απτές αποδείξεις όσα πιστεύουμε!