Ετικέτες

, , , , , , ,

fairy-tarot-cards-13271Καλημερα!

Η ενέργεια του Αυτοκράτορα αλλά και του αριθμού 4 τόσο στην καρτούλα όσο και στην ημερομηνία μας ωθεί να θέσουμε τα όρια μας, να οργανωθούμε αλλά και να αναλάβουμε δράση εμείς οι ίδιοι χωρίς να περιμένουμε τις λύσεις από τους άλλους.

Η πατρική φιγούρα σήμερα αντικατοπτρίζει τον σεβασμό αλλά και την ασφάλεια ταυτόχρονα. Η λογική υπερέχει του συναισθήματος σήμερα κι αυτό θα αποβεί θετικό καθώς δεν θα υπάρξουν παράγοντες αλλά και καταστάσεις που να μας επηρεάσουν και να μας κρατήσουν πίσω ή να μας αποσυντονίσουν.

Σε πολλές περιπτώσεις θα πρέπει να αναλάβουμε ηγετικό ρόλο αλλά και να ακουληθήσουμε κανόνες ,καθώς μέσα από αυτούς θα μπορέσουμε να βρούμε λύσεις αλλά και να αποφύγουμε τις αδικίες.

Αν χρειαστεί να συγκρουστείτε ή να διαφωνίσετε , μην το αποφύγετε καταπνίγοντας τα συναισθήματα σας , αντιθέτως με πυγμή και δύναμη υποστηρίξτε τις απόψεις σας.

Σε ένα πιο πνευματικό επίπεδο η σημερινή μας κάρτα μας προτρέπει να ανατρέξουμε στις εμπειρίες αλλά και στα συναισθήματα που έχουμε αποκομμήσει από κάθε κατάσταση και αν δράσουμε με ωριμότητα και σύνεση.

Κρατήστε τις αποστάσεις σας όπου χρειάζεται αλλά χωρίς να χάσετε την συμπόνια και τον σεβασμό προς τους άλλους.