Ετικέτες

, , , , , , ,

33427d6ec3d1b1752556d9739005020a

 

Καλημέρα!

Μέρα ανάπαυλας η σημερινή με την επιρροή του Φθινοπώρου. Αν και σαν ενέργεια και κατηγορία το «Φθινόπωρο» χαρακτηρίζεται από δράση και κίνηση, η σημερινή ημέρα ,μας ζητά να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να οργανώσουμε τα επόμενα σχέδια μας με σύνεση και προσεκτικές κινήσεις.

Η ανάγκη για ξεκούραση θα είναι έντονη και καλό θα είναι να επιλέξουμε τρόπους αλλά και να βρούμε χρόνο για χαλάρωση. Οι πιέσεις των προηγούμενων ημερών δεν μας άφησαν περιθώρια να ξεκουραστούμε όσο θα θέλαμε κι αυτό σήμερα πια επιβάλλεται.

Δεν χρειάζεται να το παρακάνετε με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις και να καταπονήσετε άλλο νου και σώμα.

Αυτά που ήδη έχετε επιτύχει είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, επιμονής και υπομονής.

Εστιάστε όσο μπορείτε στην μεγάλη εικόνα και αφήστε για λίγο τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας να ρέουν και να εξελίσσονται χωρίς όμως να σας καταβάλλουν και να «κλέβουν» μεγάλο ποσοστό από την ενέργεια σας.

Οι ανταμοιβές δεν θα λείψουν για θέματα που έχετε προσπαθήσει το προηγούμενο διάστημα.

Επιλέξτε να μην εξαντλήσετε τον εαυτό σας και ότι μπορεί να μείνει για την επόμενη ημέρα καλό θα είναι να το αφήσετε και να μην πιεστείτε άλλο για σήμερα.

Φροντίστε οι προσδοκίες σας να μην είναι παράλλογες αλλά αντίθετα να έχουν επαφή με την πραγματικότητα και να μπορείτε με δραστικές και μεθοδευμένες κινήσεις να επιτύχετε τον σκοπό σας.

Ο αριθμός 10 με την καρμική του ενέργεια μας φέρνει ευκαιρίες και ανανέωση των προσπαθειών μας, δεύτερες ευκαιρίες και μία αίσθηση ανταμοιβής μετά από ταλαιπωρία ή ακόμα και μετά από μια αποτυχία. Μαθήματα του προηγούμενου διαστήματος θα παίξουν σημαντικό ρόλο για το πως θα δράσουμε σήμερα αλλά και πως θα αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις.