Ετικέτες

, , , , , , ,

41b7e842b183ae788144c544460297d1

Καλημερα!

Συναισθήματα , σχέσεις , ειδήσεις και προσκλήσεις φέρνουν μεταβλητότητα στο πρόγραμμα αλλά και στις αποφάσεις μας. Η διαίσθηση μας «δουλεύει» εποικοδομητικά αλλά και ουσιαστικά σε θέματα ακόμα και καθημερινά.

Διαύγεια θα προσπαθήσουμε να έχουμε σήμερα στις υποθέσεις αλλά και τις αποφάσεις μας. Ίσως να μην είναι και ότι πιο εύκολο καθώς το πρόγραμμα μας θα τροποποιηθεί, θα έχει καθυστερήσεις ή ακόμα και ακυρώσεις και αυτό δεν θα μας αφήσει εύκολα να έχουμε στο μυαλό μας ένα πλάνο.

Η αποφασιστικότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο αλλά και η λογική προσέγγιση καθώς το συναίσθημα θα μας μπερδέψει και θα μας αφήσει να αιωρούμαστε στις πιθανότητες.

Σήμερα είναι ημέρα ιδανική να δεσμευτούμε σε κάτι είτε απέναντι στους άλλους είτε ακόμα και στον ίδιο μας τον εαυτό, και να κρατήσουμε την υπόσχεση μας.

Προσκλήσεις αλλά και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα δεν θα λείψουν και καλό θα είναι να το επιδιώξουμε κιόλας ιδιαίτερα με πρόσωπα που έχουμε καιρό να δούμε.

Ιδανικά σήμερα μπορείτε να εργαστείτε πνευματικά και μέσω του διαλογισμού και των εναλλακτικών θεραπειών να βιώσετε ίαση τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά.

Κατά τ’ άλλα η μέρα μας με την επιρροή του αρχαγγέλου Ραφαήλ και του συγκεκριμένου Ιππότη μας ωθεί να εκφράσουμε την αγάπη μας, την συμπόνια αλλά και την δημιουργική μας δύναμη. Ιδέες , έμπνευση αλλά και φαντασία πρωτοστατούν!

Προσοχή να μην παραμείνετε σε μια κατάσταση αδράνειας και ονειροπόλησης. Δράστε όσο μπορείτε για να κινήσετε υποθέσεις που εκκρεμούν.

Ρομαντισμός και αρμονία στις σχέσεις αν διατηρηθούν οι ισορροπίες στις ανάγκες του καθενός.

Ο αριθμός 12 από την ημερομηνία φέρνει μια αίσθηση θυσίας αλλά και λήψη επιπλέον ευθυνών, ίσως και όχι δικών μας.

Κρατήστε την σημαντική πνευματική ενέργεια του 12, αυτή που ζητά να δούμε τα πράγματα από άλλη όψη, άλλη οπτική και νιώστε ευγνώμονες για ό,τι έχετε έως τώρα.