Ετικέτες

, , , , , , ,

img_2217

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Η σημερινή επιρροή χαρακτηρίζει μεγάλο μέρος από την εβδομάδα μας καθώς είναι και μία από τις κάρτες στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου. (https://www.youtube.com/watch?v=f-hsNd_tvX8).

Η ανάγκη να φύγουμε από μια κατάσταση που δεν μας ταιριάζει ή αρνούμαστε και δυσκολευόμαστε να αντιμετωπίσουμε θα είναι έντονη και ίσως να φέρει και μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Η αίσθηση ότι έχετε επενδύσει συναισθηματικά σε ανθρώπους ή καταστάσεις και σας έχουν απογοητεύσει δεν θα πρέπει να σας επηρεάσει τόσο βαθιά έτσι ώστε να χάσετε το κέφι και την διάθεση σας για οτιδήποτε άλλο.

Αισθάνεστε ότι κάτι σας λείπει και αυτό ίσως να σας καταβάλει και να μην καταφέρετε να δείτε ότι κάτι πάει να αλλάξει, κάποια κατάσταση που σας απασχολεί δεν είναι τόσο τραγικό όσο φαίνεται αυτή τη στιγμή.

Το πολύ σημαντικό από την άλλη πλευρά είναι να αναζητήσετε το καινούργιο αλλά και να το επιλέξετε ότι θα παρουσιαστεί μπροστά σας. Μια νέα ευκαιρία για δουλειά, προτάσεις ή προσκλήσεις  για κοινωνικές εξόδους και νέες γνωριμίες ή ακόμα και μια καλή περίπτωση για αλλάξετε σπίτι.

Η σημερινή μας επιρροή σας προτρέπει να φανείτε ειλικρινείς τόσο με τους άλλους όσο και με τον εαυτό σας. Με το να καταπνίξετε συναισθήματα και να παριστάνετε ότι όλα είναι υπό έλεγχο, χωρίς να είναι πραγματικά , δεν σας φέρνει χαρά.

Τι σας φέρνει ικανοποίηση και ολοκλήρωση? Εχετε την ευκαιρία σήμερα να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες και να επαναπροσδιορίσετε στόχους και αξίες.

Ο αριθμός 15 φέρνει τις αναταράξεις του και μας ωθεί μέσα από προβληματισμούς να ανακαλύψουμε την αρμονία και την θαλπωρή τόσο μέσα μας όσο και στις σχέσεις.

Η αναζήτηση των αξιών στις  προσωπικές σχέσεις θα είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη πρόκληση σας.