Ετικέτες

, , , , , , ,

c1c70f748ee47bcf9f0ad70e8b66d0ba

 

Καλημέρα!

Σήμερα έχουμε την δυνατότητα να επανεξετάσουμε δεδομένα, να «παγώσουμε» τον χρόνο σε κάποιες υποθέσεις , και να βάλουμε σε προτεραιότητα την κοινή λόγική για τις αποφάσεις μας.

Σήμερα θα κριθούν οι πράξεις και οι συμπεριφορές των προηγούμενων ημερών. Μπορεί αυτό να ακούγεται σκληρό ή και δυσοίωνο αλλά υπάρχει και η θετική οπτική στις καταστάσεις.

Καλό θα είναι να βάλουμε σε σειρά και τάξη κάθε τι που μας απασχολεί. Αν θα πρέπει να ασχοληθείτε με υπηρεσίες, οργανισμούς για τυχόν διευθετήσεις είναι η κατάλληλη ημέρα, να κάνετε μια έρευνα, να αναζητήσετε περισσότερα στοιχεία αλλά και να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες.

Οι βιαστικές κινήσεις δεν ανήκουν στην ημέρα αυτή.

Σήμερα καλείστε να κάνετε μια επιλογή, να θέσετε τα όρια σας αλλά και να ξεκαθαρίσετε την θέση σας στον τομέα των προσωπικών σχέσεων. Σίγουρα θα πρέπει να εκφραστείτε με συναίσθημα και τρυφερότητα αλλά παράλληλα καλό θα  να υπάρχει και η λογική δίπλα, σε κάθε σας επιλογή ως προστασία του εαυτού.

Κάθε τι που θα επιλέξετε, κάθε τι που αποφασίσετε να  δοκιμάσετε θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αναλάβετε και τις ευθύνες μετέπειτα. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας αλλά και τις δυνατότητες σας ότι κι αν γίνει.

Ο αριθμός 17 με την υπέροχη πνευματική του δύναμη, φέρνει ελπίδα και πίστη σε κάθε τι που θέλουμε να υλοποιήσουμε. Μας μαθαίνει ότι η πρόθεση έχει μεγαλύτερη δύναμη από την πράξη και πως στο τέλος με επιμονή και σκληρή δουλειά ο στόχος θα έχει επιτευχθεί.