Ετικέτες

, , , , , , ,

may

Καλό μας μήνα Μάιο! Ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης είναι εδώ και ο αριθμός 8 τον χαρακτηρίζει αλλά και μας δίνει μαθήματα αυτογνωσίας και συνειδητοποίησης. Με ένα απόσπασμα του Χ.Μπουκάι ας ξεκινήσουμε την ανάλυση του.

» Η ψευδαίσθηση είναι σαν τον σπόρο. Αν τον ποτίζω, αν τον φροντίζω, αν κάνω ό,τι χρειάζεται για να μεγαλώσει, μπορεί να γίνει επιθυμία! Κι αυτό είναι κάτι πολύ πιο δυνατό από μία φαντασίωση γιατί το «τι ωραία που θα ήταν» τώρα έχει γίνει «θέλω»!

Ο Μάιος λοιπόν φέρνει μαζί του δύναμη, ψυχικό σθένος, αλλά και ανάγκη για αποτελέσματα. Είναι ένα διάστημα κατά το οποίο δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες για βελτίωση των καταστάσεων , ιδιαίτερα των οικονομικών αλλά και στην συνέχει των συναισθηματικών.

Η θέληση αλλά και η δύναμη της ψυχής θα είναι τα πιο ουσιαστικά βοηθήματα μας , κι αν διοχετεύσουμε την ενεργητικότητα μας στο να αλλάξουμε οποιαδήποτε δεδομένη κατάσταση η οποία έχει πάψει να μας ταιριάζει τότε θα βιώσουμε μεγάλη ικανοποίηση.

Οι καρμικές δονήσεις θα μας υπενθυμίζουν συνέχεια το γνωμικό «ό,τι σπείρεις θα θερίσεις». Είναι μια αλήθεια η οποία κάτω από την δόνηση του αριθμού 8 γίνεται πιο φωτεινή και ουσιαστική.

Το διάστημα αυτό θα λάβετε αυτό που ακριβώς σας αξίζει καθώς είναι καιρός που θα διδαχθείτε από τις ανταμοιβές σας και θα ξεπληρώσετε τα «χρέη» σας σε όλα τα επίπεδα.

Είναι διάστημα όπου θα μας ωθήσει να ρισκάρουμε, αλλά και να λάβουμε τις κατάλληλες γνώσεις, να κάνουμε τις πρέπουσες κινήσεις έτσι ώστε να κερδίσουμε κάτι που επιθυμούμε πολύ (μια προαγωγή,  μια επένδυση οικονομική, μια συναισθηματική δέσμευση με πρακτικές αλλαγές).

Κάθε τι νέο που θα αποκτήσουμε από τα παραπάνω, σίγουρα θα έχει επιπλέον ευθύνες τις οποίες καλούμαστε να διαχειριστούμε επάξια, με αυτοέλεγχο αλλά και θέτοντας γερές βάσεις.

 

Οι καρμικές δονήσεις του αριθμού 26 ίσως επιφέρουν κούραση και κόπο καθώς κάθε τι που θα λάβουμε σαν γνώση θα είναι μέσα από εμπειρίες προσωπικές ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων. Θα είναι διάστημα όπου θα αποκαλυφθούν πρόσωπα αλλά και συμπεριφορές με ουσιαστικό τρόπο ωθώντας μας να κάνουμε επιλογές πια.

Ο τομέας της επικοινωνίας και ιδιαίτερα του λόγου θα είναι ο σύμμαχος μας στις νίκες μας! Φροντίστε να τον διαχειριστείτε ορθά , με ενθουσιασμό και θάρρος προς το καινούργιο που ξετυλίγεται μπροστά σας.

Η ελευθερία και η εξουσία επάνω στις καταστάσεις θα έρθει σταδιακά. Καθώς πρώτα θα διδαχθούμε την φρόνηση και τον αυτοέλεγχο έτσι ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε κάθε γεγονός με σοφία.

Οι πράξεις του παρελθόντος θα είναι αυτές που θα καθορίσουν και το μέλλον σε κάθε γεγονός ή κατάσταση που σας απασχολεί.

Ειδήσεις που αφορούν άλλους ίσως σας φέρουν αναστάτωση. Ίσως κληθείτε να απολογηθείτε ή να αναλάβετε υποχρεώσεις άλλων ξαφνικά.

Στον τομέα των σχέσεων θα διακρίνετε με ποιους ανθρώπους η πορεία σας θα έχει διάρκεια στον χρόνο και με ποιους όχι.

Υποταχθείτε στους νόμους της φύσης πριν καταφέρετε να τους υπερνικήσετε!