Ετικέτες

, , , , , , ,

b9d44244d187f937905a49dd0da15527

 

Καλημέρα!

Οι νεράιδες και η κάρτα του Κόσμου μας συντροφεύουν σήμερα , φέρνοντας μια νότα αισιοδοξίας και πληρότητας στην ημέρα μας.

Σήμερα η μέρα φέρνει μια ολοκλήρωση σε μια εργασία που έχουμε κάνει, σε κάτι που έχουμε προσπαθήσει ή κάτι που μας έχει ταλαιπωρήσει και  θέλουμε να λάβει ένα τέλος.

Οι ενέργειες ζητούν κάθαρση, ξεκαθάρισμα , ανοίγοντας νέο χώρο για κάτι καινούργιο, μια νέα αρχή, μια νέα ευκαιρία.

Καλό θα είναι να παρατηρήσετε τι έχετε καταφέρει , τι έχετε επιτύχει. Κοιτάξτε πίσω και συνειδητοποιήστε τι δρόμο έχετε κάνει και ποια βήματα έχετε ακολουθήσει για να φτάσετε σε αυτό το σημείο που βρίσκεστε σήμερα.

Σε ένα πιο συναισθηματικό επίπεδο η κάρτα αυτή έρχεται να αγγίξει την καρδιά σας και να σας κάνει να αποδεχτείτε τις δυνατότητες αλλά και τα λάθη σας σε μια υπόθεση, μια κατάσταση.

Ψυχικά οι επιρροές ζητούν να αποδεχθείτε ό,τι έχετε κερδίσει και να είστε ευγνώμων άσχετα αν κάποιες υποθέσεις δεν έχουν φτάσει ακόμα στο επίπεδο που θα θέλατε.

Οι αριθμοί 9 από την ημερομηνία και 8 από την δόνηση της ημέρας μας ωθούν να κάνουμε πράξη τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας συνδέοντας την λογική με το συναίσθημα αλλά και την ύλη με το πνεύμα.

Καρμικές επιρροές σήμερα σε θέματα οικονομικά αλλά και συναισθηματικά φέρνουν αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις. Φροντίστε να είστε ειλικρινείς!