Ετικέτες

, , , , , ,

sixofraphael

 

Καλημέρα!

Ο αρχάγγελος Ραφαήλ σήμερα με την ενέργεια της θεραπείας μας φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις ή και πρόσωπα από το παρελθόν που έχουμε καιρό να δούμε.

Η αναπόληση θα είναι έντονη και ίσως να θελήσουμε να επαναφέρουμε συνήθειες και δραστηριότητες στην ζωή και την καθημερινότητα μας που είχαμε για καιρό ξεχάσει.

Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα επανέλθουν στην ζωή μας, και ίσως εμείς οι ίδιοι να το αναζητήσουμε και να επικοινωνήσουμε μαζί τους για μια συνάντηση.

Σε θέματα επαγγελματικά θα υπάρξει αρμονία στην συνεργασίες αλλά και εξομάλυνση σε τυχόν καταστάσεις που μας είχαν ταλαιπωρήσει.

Σήμερα είναι η ευκαιρία να φροντίσουμε το εσωτερικό μας παιδί. Να επιλέξουμε κάτι το οποίο μας ευχαριστεί, μας φέρνει αισιοδοξία αλλά και γεμίζει την καρδιά μας με πληρότητα.

Λόγω του 9 στην ημέρα, η διαίσθηση μας είναι σε υψηλά επίπεδα και καλό θα ήταν να την ακολουθήσουμε. Η διάθεση μας είναι σαν μια χορδή, ευαίσθητη τόσο ψυχικά όσο και συναισθηματικά. Γι αυτό φροντίστε να μην λάβετε σοβαρά καταστάσεις και συμπεριφορές άλλων που ίσως σας προβληματίσουν.

Ο Καρμικός αριθμός 10 από την ημερομηνία, σας βοηθά να γυρίσετε σελίδα στην θλίψη και την μελαγχολία και φέρνει ευκαιρίες να ανακάμψετε και να περάσετε όμορφα!