Ετικέτες

, , , , , , ,

2-of-ariel-archangel-power

 

Καλή μας εβδομάδα!

Ημέρα σκέψης, περισυλλογής αλλά και κατάστρωσης σχεδίου η σημερινή. Ιδανικά σήμερα μπορούμε να κάνουμε επιλογές αλλά και να πάρουμε αποφάσεις με ηρεμία και μεθοδικότητα.

Οι απερισκεψίες και ο παρορμητισμός δεν έχουμε θέση στα σχέδια μας σήμερα και καλό θα είναι να βρούμε την ισορροπία μας, ακόμα και την συναισθηματική στους χώρους που κινούμαστε. Καλούμαστε να φανούμε ανοικτοί σε νέες μεθόδους αλλά και ιδέες που θα μας προτείνουν οι άλλοι γύρω μας.

Από την άλλη ίσως να νιώσετε ότι πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας να κάνει κάποια βήματα, με αυτοπεποίθηση και τόλμη.

Το σημαντικό είναι ότι με το κάθε τι που θα ασχοληθείτε ξέρετε εκ των έσω ποιος είναι ο στόχος σας και προς τα που θέλετε και κατευθυνθείτε. Αφήστε το πάθος αλλά και την διαίσθηση να σας καθοδηγήσει σωστά και να φτάσετε αισίως στην εκπλήρωση.

Το να «κολλήσετε» σε μια απόφαση και να μπείτε σε δίλημμα ή έστω σε μια αμφιβολία είναι πολύ πιθανό, αλλά στο βάθος σίγουρα θα ξέρετε ποιο είναι το σωστό για εσάς να καταλήξετε.

Ο καρμικός αριθμός 13 από την ημερομηνία μας ωθεί να εργαστούμε σκληρά ακόμα κι αν νιώθουμε ότι θα θέλαμε λίγο χρόνο για να χαλαρώσουμε και να μείνουμε αδρανείς. Οι καταστάσεις γύρω μας, δεν θα μας το επιτρέψουν.

Ο αριθμός 3 από την ενέργεια της ημέρας ζητά να κοινωνικοποιηθούμε, να δράσουμε διπλωματία αλλά και να βρούμε το αισιόδοξο σε κάθε κατάσταση όσο αγχωτική ή επιβαρυντική κι αν δείχνει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.