Ετικέτες

, , , , , ,

life-experience-fairy-tarot

Καλημέρα!

Η Μεγάλη Αρκάνα σήμερα επηρεάζει την ημέρα μας, ωθώντας μας να βρούμε την αλήθεια μέσα μας και να την εκφράσουμε στους γύρω μας, μέσα από την στάση ζωής μας και μέσα από τις αποφάσεις μας.

Ο καρμικός αριθμός 16 από την κάρτα ο οποίος μας φέρνει μια αίσθηση αποκαλύψεων στον τομέα των σχέσεων αλλά και ο αριθμός 14 από την ημερομηνία ο οποίος μας «βάζει» όρια και εμπόδια σε κάθε τι που θέλουμε να κάνουμε – που αφορά την ελέυθερία και την ανεξαρτησία μας –  είναι ένας συνδυασμός ο οποίος θα μας δώσει μαθήματα ανθεκτικότητας αλλά και προγραμματισμού.

Σήμερα μέσα μας καταρρίπτονται κάποια δεδομένα  αλλά και πεποιθήσεις που ασπαζόμασταν τόσο  καιρό στην καθημερινότητα μας , δείχνουν να μην συμβαδίζουν πια με την ενέργεια μας.

Σήμερα θα βιώσετε ξαφνικά γεγονότα ή ειδήσεις τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση και ψυχραιμία.

Σε ένα πιο συναισθηματικό κόμμάτι , θα νιώσετε, σαν αστραπή , μια συνειδητοποίηση, ένα μήνυμα μέσω της διαίσθησης σας, το οποίο θα σας δώσει απαντήσεις, λύσεις αλλά και να φέρει ανακούφιση μέσα από μια αλλαγή που πρέπει να κάνετε.

Στην ουσία οι ενέργειες σήμερα είναι αντίθετες αλλά αποτελεσματικές. Καθώς θα σας πιέσουν να κάνετε αλλαγές είτε πρακτικά είτε ψυχικά για να έρθει έτσι η ασφάλεια και η ηρεμία στην ζωή σας.

Ο αριθμός 4 από την ημέρα, συνδυάζει κοινωνικές επαφές αλλά και σωστή επικοινωνία για να επιτύχετε ότι θέλετε. Καλείστε να αναλάβετε δράση και να μην περιμένετε από τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα. Μεθοδικότητα, αφοσίωση αλλά και σκληρή δουλειά θα απαιτηθούν αλλά θα νιώσετε απελευθέρωση και ανακούφιση στο τέλος.

Το μήνυμα σήμερα είναι να «καταστρέψετε» ότι σας δημιουργεί χάος και είναι σαθρό!

Επιλέψτε την υγεία σε σχέσεις και πρακτικά ζητήματα. Βρείτε την δύναμη που κρύωβετε μέσα σας και συνδεθείτε με το πνευματικό σας κομμάτι για σωστή καθοδήγηση!