Ετικέτες

, , , , ,

img_4879

Καλημέρα!

Ένας Ήλιος ακολουθεί την ημέρα μας και παράλληλα με την ενέργεια του αρχαγγέλου Ουριήλ μας ωθεί να δούμε τις καταστάσεις θετικά και να μην χάσουμε την αισιοδοξία μας.

Ο αρχάγγελος Ουριήλ μας ωθεί να μετουσιώσουμε το αρνητικό σε θετικό και να βρούμε θησαυρούς εκεί που οι άλλοι αντικρίζουν καταστροφές.

Ο καρμικός αριθμός 19 στην κάρτα μας , φανερώνει ότι στο παρελθόν έχουμε «πολεμήσει» για όλα όσα έχουμε τώρα. Όμως θα πρέπει να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα στην επιβολή και την θυματοποίηση. Να αναγνωρίσουμε την δύναμη μας, να μείνουμε πιστοί στις ιδέες μας κι αν χρειαστεί να συνεργαστούμε με τους άλλους με χαρά και θετική διάθεση.

Η έννοια της συγχώρεσης πολύ βασική σήμερα έτσι ώστε να προχωρήσουμε μπροστά χωρίς δισταγμό.

Η σημερινή κάρτα είναι ένα μήνυμα, ότι όλα θα βελτιωθούν , θα φτιάξουν ακόμα κι αν νιώθετε ότι αυτό που σας απασχολεί θα είναι μόνιμο.

Η μέρα φέρνει κίνηση και ενέργεια, καθώς δεν θα λείψουν οι μετακινήσεις αλλά και οι ευκαιρίες να διοχετεύσετε σωστά την ενεργητικότητα σας.

Το μυστικό σήμερα είναι η θέληση!

Αποφύγετε εγωιστικές συμπεριφορές και φανείτε δεκτικοί. Δράστε με ενθουσιασμό σε κάτι νέο, πριν το απορρίψετε.

Καθαρίστε ενεργειακά το Ηλιακό πλέγμα και εκφράστε τον αυθεντικό εαυτό σας , στους γύρω σας.

Ο αριθμός 15 από την ημερομηνία ζητά να βρούμε εσωτερική ισορροπία αλλά και να έρθουμε σε επαφή με το πνευματικό μας κομμάτι.

Μην «φορτώσετε» στους άλλους υποχρεώσεις δικές σας, αλλά αντίθετα αναλάβετε την ευθύνη του εαυτού σας χωρίς δυσανασχέτηση.

Επιλέξτε τον ευθύ τρόπο επικοινωνίας στους άλλους γύρω σας, καθώς η «πλάγια» , χειριστική συμπεριφορά δεν θα σας βγει σε καλό!