Ετικέτες

, , , , , , , ,

b3d14de872aadedb9507ef7933c1c912

Καλημέρα!

Με γλυκιές αλλά και δημιουργικές ενέργειες μας υποδέχεται η ημέρα και υπόσχεται, ανάκαμψη, θεραπεία αλλά και επαφή με το πνευματικό μας κομμάτι.

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να «εργαστείτε» για τις σχέσεις, να νιώσετε συμπόνοια για θέματα που αφορούν τους άλλους γύρω σας, αλλά και να εκφράσετε το δημιουργικό, καλλιτεχνικό σας κομμάτι σε κάθε στιγμή της ημέρας. Είτε αφορά τον επαγγελματικό τομέα , είτε αφορά τον τομέα των σχέσεων.

Η συγκεκριμένη καρτούλα παρομοιάζεται με το «ξεχείλισμα» του υποσυνειδήτου καθώς τα 5 σημεία όπου στάζει νερό το ποτήρι, είναι οι 5 αισθήσεις , όπου έχουν ευκαιρία να εξωτερικευτούν και να «βγουν» προς τα έξω!

Η μέρα συνειδητοποιήσης αλλά και αφύπνισης η σημερινή. Βαθιά κατανόηση θα σας συντροφεύσει τόσο σε θέματα που αφορούν τον εαυτό σας όσο και θέματα ή συμπεριφορές που αφορούν άλλους.

Σε αυτό θα μας βοηθήσει ο αριθμός 16 από την ημερομηνία, όπου αν και Καρμικός θα μας ωθήσει μέσα από προκλήσεις και αλήθειες – που δεν θέλαμε να δούμε – την πραγματική εικόνα σχέσεων και καταστάσεων.

Συναισθηματικά έχετε την ανάγκη της περίθαλψης, της συμπόνοιας αλλά και της κατανόησης, ιδιαίτερα από τον/την σύντροφο.

Υποχρεώσεις και ευθύνες δεν θα μας αφήσουν πολύ ελεύθερο χρόνο αλλά θα μας ανταμοίψουν με την ενέργεια της ευγνωμοσύνης από τους γύρω μας. Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπία στις ανάγκες σας με τους σε σχέση με των άλλων. Είναι σημαντικό μεν να προσφέρετε, αλλά όσο, όποτε και όπου μπορείτε χωρίς να σπαταλάτε περιττή ενέργεια!