Ετικέτες

, , , , ,

33427d6ec3d1b1752556d9739005020a

Καλημέρα!

Η ενέργεια του Φθινοπώρου αλλά και επαναξιολόγησης χαρακτηρίζει την ημέρα μας. Θα πρέπει να φανούμε υπομονετικοί αλλά και προσεχτικοί και επιλογές όπου αφορούν χρήματα και επενδύσεις.

Σήμερα θα αναλογιστούμε την αξία των καταστάσεων στην ζωή μας, τον χρόνο μας, τις σχέσεις αλλά και τα υλικά αγαθά και τις ανέσεις που βιώνουμε στην καθημερινότητα μας.

Έχουμε την διάθεση να καταβάλουμε προσπάθεια αλλά όχι τόση ώστε να μας εξαντλεί σωματικά και ψυχικά για να επιτύχουμε το πρόγραμμα που απαιτεί η ζωή.

Με λίγα λόγια είμαστε σε μία κατάσταση, σκέψης, επανεξέτασης αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις απογοήτευσης αν τα πράγματα δεν κυλούν με τον ρυθμό που εμείς θα θέλαμε.

Θα μπούμε στην διαδικασία , σε επαγγελματικό αλλά και οικονομικό επίπεδο να βρούμε τρόπους να διατηρήσουμε αυτά που έχουμε επιτύχει,είτε αφορά αποταμιεύσεις, θέση στην εργασία μας, ακόμα και την καλή εντύπωση που έχουν για εμάς συνάδελφοι, πελάτες ή και εργοδότες.

Φροντίστε να μην έχετε παράλογες απαιτήσεις , ούτε από τους άλλους γύρω σας ούτε από τις καταστάσεις γενικότερα.

Ο αριθμός 17 φέρνει αισιοδοξία αλλά και θετική σκέψη και μας αποτρέπει από τον αρνητισμό και την παραίτηση.

Μας ωθεί να δράσουμε πιο εναλλακτικά και να δημιουργήσουμε αφθονία μέσα από το πνευματικό κομμάτις της πίστης.

Μείνετε μακρυά από κάθε τι τοξικό και επιλέξτε να έρθετε σε επαφή με άτομα τις ίδιας ενέργειας με εσάς. Η επαφή με την φύση, θα βοηθήσει πολύ!