Ετικέτες

, , , , , , , ,

b21671fb1101fd24e1aa47d08830fb77

«Πρέπει να είναι κανείς φως του εαυτού του. Αυτό το φως είναι ο νόμος. Δεν υπάρχει άλλος νόμος. Όλοι οι άλλοι νόμοι κατασκευάζονται από τη σκέψη κι έτσι είναι αντιφατικοί και κομματιασμένοι.»Κρισναμούρτι

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, ανήκει στον αριθμό 9 όπου σε συνδυασμό με μια παγκόσμια χρονιά 3, η ολοκλήρωση «παίρνει» από το χέρι καταστάσεις άλυτες αλλά και τραυματικές και τις φέρνει στην επιφάνεια να αποκατασταθούν.

Ο Ιούνιος δεν θα έχει ακριβώς την έννοια της θεραπείας, δεν θα είναι ανώδυνος ή προστατευτικός αλλά θα μας ωθήσει να αντλήσουμε από μέσα μας την δύναμη αλλά και την διάθεση να αντιμετωπίσουμε κάποιες καταστάσεις.

Οι λύσεις δεν θα έρθουν άμεσα ή εύκολα καθώς η συναισθηματική φόρτιση θα φέρει θολούρα, αναποφασιστικότητα και ευθυξία.

Είναι ένα διάστημα όπου παλιές υποθέσεις μας θα μας χτυπήσουν την πόρτα υπενθυμίζοντας μας πως έχει έρθει η ώρα να συμμαχίσουμε μαζί τους και να βρούμε τους κατάλληλους ανθρώπους γύρω μας για να σταθούμε υπέυθυνα σε κάθε τι που μας αφορά.

Είναι ένας μήνας όπου περικλείονται στοιχεία από τους 8 προηγούμενους μήνες, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να επανέλθουν θέματα που σας απασχόλησαν όλο αυτό το διάστημα. Ένας κύκλος ετοιμάζεται να έρθει προς την ολοκλήρωση και σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο, ο καθένας πως έχει κινηθεί αλλά και πως έχει δράσει μέχρι τώρα.

Φυσικά έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε αλλά και να τροποποιήσουμε την μέχρι τώρα στάση μας, αν διαπιστώσαμε ότι τα αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά.

Φροντίστε να μην παραμελήσετε πρακτικά ζητήματα ή ότι έχει να κάνει με οργανισμούς και τράπεζες καθώς κάθε καθυστέρηση θα παίξει ανασταλτικό ρόλο στην καθημερινότητα μας μετέπειτα.

Η μη διαύγεια, η ανάγκη για ονειροπόληση αλλά και οι  κοινωνικές ενασχολήσεις θα μας ωθήσουν να παραμελήσουμε υποχρεώσεις και ευθύνες.

Η πιο πνευματική νότα του 9 , ο αριθμός 27 έρχεται να μας θυμίσει ότι ο πνευματισμός είναι εξίσου σημαντικός με την ύλη, ο ιδεαλισμός με την πρακτικότητα λοιπόν είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι αν κρατήσουμε τις ισορροπίες τόσο μέσα μας όσο και σε εξωτερικό επίπεδο στην ρουτίνα μας.

Ένα διάστημα λοιπόν όπου δεν θα φέρει νέα πράγματα στην επιφάνεια, κι αν δείξει κάποια δείγματα «γέννησης», θα πρέπει να κάνετε υπομονή, να δείτε αν θα έχουν την ίδια εικόνα και τον επόμενο μήνα!

Ο αριθμός 27 παρόλ’αυτά σας επιτρέπει να ονειρευτείτε αλλά και να σχεδιάσετε ότι θέλετε για το επόμενο διάστημα. Θα φέρει ανθρώπους αλλά και προτάσεις γύρω σας όπου θα σας δελεάσουν να ασχοληθείτε με νέα πράγματα, νέες ασχολίες που μέχρι τώρα δεν το είχατε τολμήσει.

Αυτό που είναι σημαντικό κάτω από μία τέτοια δόνηση είναι να διασφαλίσετε πληροφορίες, να επεξεργαστείτε κάθε τι πριν απαντήσετε αλλά και να εμπιστευθείτε την διαίσθηση σας σε κάθε σας απόφαση.

Οι ημέρες μεταξύ 14, 15, 16 Ιουνίου αλλά και οι ημέρες 27, 28 και 29 του μήνα ίσως να θέλουν μεγαλύτερη προσοχή σε ατυχήματα, συζητήσεις και μετακινήσεις.

Ο Ιούνιος λοιπόν υπόσχεται μια άνθιση έστω και μέσα από «καμμένη» γη. Το ουσιαστικό είναι να εντοπίσουμε που και με ποιον τρόπο αξίζει να επενδύσουμε!