Ετικέτες

, , , ,

ten-of-earth-angel-tarot

 

Καλημέρα!

Ένα ταξίδι σήμερα φτάνει στο τέλος του και αυτό μας φέρνει ανακούφιση αλλά και μια αίσθηση πληρότητας. Αν και οι υποχρεώσεις πολλές , είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος της ημέρας να έχετε διεκπεραιώσει αρκετά από αυτά που είχατε σε εκκρεμότητα.

Ημέρα όπου εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας αλλά και τις ικανότητες μας για να βγάλουμε εις πέρας υποχρεώσεις όπου μπορεί να αφορούν και πρόσωπα της οικογενείας, αγαπημένους και δικούς μας ανθρώπους.

Ο αριθμός 7 από την ημερομηνία αλλά και ο 34 από την ημέρα θα φέρουν κάποιες προκλήσεις και καθυστερήσεις. Όμως τουλάχιστον είναι μια επιρροή όπου αναδεύονται στάσιμες  και γίνονται οι τελικές διευθετήσεις.

Η συναισθηματική φόρτιση αλλά και η διαφωνίες ή γκρίνια στις οικογενειακές σχέσεις δεν θα λείψουν και η αιτία ίσως να είναι η ζήλια ή η απότομη συμπεριφορά! Προσοχή λοιπόν πως εκφράζεστε και πως αντιδράτε στις απόψεις των άλλων!

Κατάλληλη η ημέρα για εναλλακτικές θεραπείες, βόλτα στην εξοχή ή άσκηση καθώς θα μας βοηθήσουν να εκτονώσουμε την περιττή ενέργεια αλλά και τις τοξίνες κάθε είδους!