Ετικέτες

, , , , ,

21798e8bc68e27425a49645e0be0cdab

Καλημέρα!

Ο αρχάγγελος Ιερεμιήλ και η η ενέργεια του Τροχού φέρνουν ροή στην ημέρα μας ,και αλλαγές στις οποίες καλούμαστε να δώσουμε εμείς την όψη αλλά και την τροπή που θέλουμε.

Ο αρχάγγελος Ιερεμιήλ μας ωθεί να δράσουμε με θετική πρόθεση σε αλλαγή της τύχης αλλά και μεταβολή του προγράμματος μας.

Ο καρμικός αριθμός 10 στην κάρτα μας, φέρνει παλιές υποθέσεις στην επιφάνεια τις οποίες έχουμε την ευκαιρία να ξαναπροσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις αλλά και να τις υπερπηδήσουμε.

O Τροχός συμβολίζει και μια φάση καμπής στην ζωή μας. Το νερό στην εικόνα συνδέεται με την μεταβλητότητα αλλά και την  άγνωστη εξέλιξη μιας κατάστασης.

Καταστάσεις που δεν ήταν προσιτές μέχρι τώρα για εσάς, σήμερα είναι διαθέσιμες πια και οφείλετε να κάνετε μια αλλαγή, όσο κι αν είστε απροετοίμαστοι ή νιώθετε ανασφάλεια γι’αυτό.

Κάτι το οποίο είναι απροσδόκητα άγνωστο ίσως σας φοβήσει αλλά και η αδράνεια ή η στασιμότητα θα σας δυσκολέψει ακόμα περισσότερο.

Ο αριθμός 18, ευτυχώς φέρνει θεραπευτική ενέργεια και εξομαλύνει τις στιγμές όπου θα νιώσουμε ανασφάλεια και αναποφασιστικότητα.

Σήμερα καλό θα είναι να ασχοληθούμε με το σώμα μας, τον οργανισμό μας αλλά και να βρούμε ευκαιρίες τακτοποίησης και αποτοξίνωσης με  κάθε τρόπο και σε όλα τα επίπεδα.

Η μέρα εξαρτάται από εμάς πως θα εξελιχθεί αλλά και από το πως θα αντιμετωπίσουμε την κάθε κατάσταση!