Ετικέτες

, , , , ,

c6e988b6b882140e621317aa7f8f5a05

 

Καλημέρα!

Ένας Ιππότης Φθινοπωρινός, με την ενέργεια της ύλης αλλά και της σταθερότητας χαρακτηρίζει την ημέρα μας, ωθώντας μας να ασχοληθούμε με πρακτικά ζητήματα, τακτοποίηση εργασιών αλλά και δουλεύοντας με μεθοδικότητα και λογική προσέγγιση.

Προσπάθεια και ευθύνη χαρακτηρίζουν την ημέρα μας αλλά και επιφυλακτικότητα. Αργές κινήσεις αλλά και καλά οργανωμένες αποφάσεις καλούμαστε να επιλέξουμε καθώς ο παρορμητισμός αλλά και η βιασύνη δεν θα μας βγουν σε καλό.

Κάποιες υποθέσεις μας, θα διεξαχθούν αργά ίσως όχι με την ροή που θα θέλαμε και είναι πολύ πιθανό να μας κοστίσουν τόσο σε χρόνο όσο και σε χρήματα! Γι αυτό προσοχή τι κανονίζετε. Ζητήστε λεπτομέρειες και κρατήστε σημειώσεις όπου χρειάζεται.

Ο αριθμός 19 με την καρμική του ενέργεια θα φέρει ένα είδος «βίας» στις εξελίξεις, καθώς κάποιες υποθέσεις ίσως μας πιέσουν, μας περιορίσουν μην αφήνοντας μας περιθώρια για αλλαγές ή αποφυγή. Αυτό μπορεί να έχει και άμεση σχέση με συζητήσεις ή συμπεριφορές.

Από την άλλη πλευρά ίσως ακόμα και με συντηρητικό τρόπο η μέρα να φέρνει μια αρχή, ένα ξεκίνημα όπου ακόμα οι ενδείξεις είναι θολές!