Ετικέτες

, , , , ,

rrr30m-five-of-swords-angel-tarot-card-panel-minor-arcana-horizontal-by-floweryhat_highres

Καλημέρα!

Η οικογένεια των Ξίφων σήμερα μας συντροφεύει και φέρνει μια αίσθηση σύγκρουσης αλλά και ανταγωνισμού στην ημέρα μας. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τις συμπεριφορές και την στάση των άλλων, κι αυτό φέρνει απογοήτευση αλλά και συναισθηματικό κόστος.

Ο αριθμός 5 στην κάρτα φέρνει αλλαγές, ανατροπές αλλά και καταστάσεις που ίσως να νιώθουμε ότι δεν τις ελέγχουμε.

Καλό θα είναι σήμερα να σκεφθείτε και να αποφασίσετε για τι αξίζει να «παλέψετε» και να αγωνιστείτε και τι πρέπει να αφήσετε πίσω καθώς δεν έχει νόημα πια να ασχολήστε. Η άσκοπη σπατάλη χρόνου και ενέργειας το μόνο που θα επιφέρει είναι να νιώσουμε μπερδεμένοι και «κολλημένοι» στο ίδιο σημείο χωρίς στοιχεία εξέλιξης και ροής.

Ο αριθμός 20 από την ημερομηνία μας ωθεί να κάνουμε την αλλαγή, να ξεφύγουμε από το σημείο καμπής όπου βρισκόμαστε και να λάβουμε μια απόφαση έτσι ώστε να βιώσουμε αρμονία και ησυχία μέσα μας!

Επίσης είναι αριθμός ο οποίος ευνοεί τις εναλλακτικές θεραπείες!

Σήμερα μην προσπαθήσετε να δικαιολογήσετε την συμπεριφορά σας. Σταθείτε και τεκμηριώστε τις απόψεις σας, αλλά μην αφήσετε τις απόψεις των άλλων να σας κλονίσουν  και να σας βάλουν σε δεύτερες σκέψεις.

Από την άλλη ίσως κάτι αποτύχει ή δεν έχει την εξέλιξη που θα θέλατε ( προς το παρόν). Δείτε τα λάθη και μάθετε από αυτά. Σίγουρα η επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε ξανά θα έχει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε!