Ετικέτες

, , , ,

9-of-abundance

Καλημέρα!

Όμορφη ενέργεια της σημερινής μας κάρτας με την δόνηση της Αφθονίας αλλά και του αριθμού 9, όπου δηλώνει μια ολοκλήρωση, μια ουσιαστικά «γεμάτη» κατάληξη αλλά και ένα αίσθημα ικανοποίησης στην μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου!

Στην ουσία σήμερα θα βιώσουμε μέσα από πιέσεις της καθημερινότητας σε πρακτικά ζητήματα , ότι οι υποθέσεις μας μπαίνουν σε σειρά, τακτοποιούνται οι εκκρεμότητες αλλά και έχουμε κάτι να λάβουμε ως ανταμοιβή για την σκληρή δουλεια και προσπάθεια που έχουμε κάνει.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας σήμερα, φροντίστε τον και κάντε του ένα δώρο! Αν οι άλλοι μπουν στην διαδικασία να σας το παρέχουν, να το αποδεχθείτε με χαρά.

Οι τάσεις της ημέρας σας ενθαρρύνουν να κάνετε το ίδιο και εσείς στους αγαπημένους και τους οικείους σας. Εξάλλου αν υπήρχαν «αναταράξεις» στις σχέσεις το προηγούμενο διάστημα, σήμερα είναι ιδανική η ημέρα να βελτιώσετε τις καταστάσεις και να φανείτε δεκτικοί και με διάθεση συμπόνοιας προς τους αγαπημένους σας.

Ιδανική ημέρα για να οργανώσετε μια έξοδο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να περάσετε όμορφα και να απολαύσετε ένα δείπνο, μία βραδινή βόλτα, μια παράσταση ή ότι άλλο σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα.

Ο αριθμός 21, φέρνει δυνατότητες  για ουσιαστική επικοινωνία με τους γύρω μας, σύνδεση με την Πηγή μέσω του διαλογισμού αλλά και των εναλλακτικών θεραπειών, αλλά και ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες!