Ετικέτες

, , , , , ,

7ofmichaela

 

Καλημέρα!

Σήμερα καλούμαστε να απεμπλακούμε από συναισθήματα θυματοποίησης ή την αίσθηση της εξαπάτησης και να κινηθούμε με στρατηγική και πρόγραμμα κατά την διάρκεια της ημέρας.

Ο αρχάγγελος Μιχαήλ σας συμβουλεύει σήμερα να επανεξετάσετε τα δεδομένα, να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις αλλά και να μη «φορτώσετε» δικές σας υποχρεώσεις σε άλλους με σκοπό να απαλλαχθείτε από την ευθύνη.

Η αίσθηση ότι έχετε ελλειπή στοιχεία για μια υπόθεση ή  ότι κρύβονται δεδομένα από μια συζήτηση θα είναι έντονη. Σε συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα ή συνεργάτες θα νιώσετε ότι δεν σας αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια ή ότι άλλα λέγονται κι άλλα εννοούνται.

Ίσως μια κατάσταση που δεν σας ταιριάζει πια, να θελήσετε να την αλλάξετε ή να τερματήσετε μια συνεργασία, μια σχέση,μια συνήθεια.

Καλό θα είναι να μην αφήσετε ένα πρόβλημα να επανέρχεται ξανά και ξανά χωρίς να έχετε το θάρρος να το αντιμετωπίσετε και να το διευθετήσετε. Αυτό θα επιφέρει θλίψη, άγχος και στρες ακόμη περισσότερο στην καθημερινότητα σας.

Ο αριθμός 26 με την καρμική του δόνηση θα φέρει βελτίωση σε θέματα οικονομικά αλλά και να σας δώσει ευκαιρίες να εκφραστείτε, να πείσετε τους άλλους για τις σκέψεις, απόψεις και πεποιθήσεις σας.