Ετικέτες

, , , , , ,

4-of-autumn-fairy-tarot

 

Καλημέρα!

Η ενέργεια του Φθινοπώρου μας ωθεί να δώσουμε σημασία αλλά και να αφιερώσουμε χρόνο σε ότι αφορά οικονομικές υποχρεώσεις αλλά και σωστό προγραμματισμό. Η διαφύλαξη αλλά και η προστασία των κεκτημένων θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Η αίσθηση της ανασφάλειας – σχεδόν μιζέριας – θα μας ωθήσει σήμερα να κάνουμε δεύτερες σκέψεις για οικονομικές επενδύσεις ή τυχόν έξοδα που θα θέλαμε να κάνουμε.

Από την άλλη πλευρά βέβαια η καρτούλα μας προειδοποιεί πως θα είναι καλύτερο να κρατήσουμε μια σταθερή στάση και να μην μπλέξουμε σε παρορμητικές κινήσεις τις οποίες μπορεί να μετανιώσουμε στην συνέχεια.

Η μέρα είναι ιδανική στο να επανεξετάσουμε ένα σχέδιο, που ίσως αφορά την οικογένεια ή το σπίτι. Η καλή οργάνωση αλλά και ο ρεαλισμός θα είναι η ιδανικοί σύμμαχοι έτσι ώστε να μην μπούμε σε καταστάσεις άγχους και στρες.

Το πολύ σημαντικό είναι να μην αντιμετωπίσουμε τους άλλους με απόσταση και τους στερήσουμε πράγματα ή δραστηριότητες χωρίς λόγο. Ίσως στερήσουμε και στον ίδιο μας τον εαυτό κάτι το οποίο να είχαμε ανάγκη. Γενικά οι υπερβολικές κινήσεις όπου τις κυβερνά ο φόβος δεν θα έχουν θετικές επιπτώσεις στην καθημερινότητα και στην ψυχολογία μας.

Ο αριθμός 28 με την δυνατή του ενέργεια μας δίνει μαθήματα ανεξαρτησίας και ελευθερίας. Αλλά ταυτόχρονα μας θυμίζει ότι χωρίς τους άλλους δεν μπορούμε να κινηθούμε το ίδιο δημιουργικά και επικοιδομητικά!