Ετικέτες

, , , , ,

img_9873

Καλημέρα!

Θετική και δημιουργική ενέργεια φέρνει η σημερινή καρτούλα. Η κίνηση δεν θα λείψει αλλά τουλάχιστον θα μπουν κάποιες υποθέσεις σε σειρά και θα διευθετηθούν.

Θα πρέπει να λειτουργήσουμε χωρίς αναποφασιστικότητα ή αναβλητικότητα. Κάτι που μπορεί να γίνει σήμερα γιατί να μείνει για αύριο και να μας αγχώνει?

Κάρτα η οποία είναι ένδειξη γονιμότητας, αφθονίας και ομορφιάς! Έρχεται με την ανάλαφρη ενέργεια της  να μας ωθήσει να τα δημιουργήσουμε όλα αυτά αλλά και να τα εντοπίσουμε στην καθημερινότητα μας ακόμα κι αν δεν είναι έντονα.

Η μητρική φιγούρα, μας ωθεί να περιθάλψουμε τους αλλά και να τους φροντίσουμε. Φυσικά καλό θα είναι να αποδεχθούμε κι εμείς το ίδιο από τους άλλους αν θελήσουν να μας το προσφέρουν.

Σήμερα καλό θα είναι αν έχετε κάτι προς υλοποίηση και το έχετε ήδη σχεδιάσει, είναι η κατάλληλη στιγμή για να του δώσετε μορφή.

Η μέρα είναι κατάλληλη για να έρθετε σε επαφή με την Μητέρα Φύση και να συνδεθείτε μαζί της, μέσω ενός περιπάτου ή άσκησης στην εξοχή, σε ένα πάρκο ή οπουδήποτε αλλού όπου υπάρχει πράσινο και βλάστηση.

Ο αριθμός 3 τονίζει την επικοινωνία μας με τους άλλους και βοηθά στην έκφραση των συναισθημάτων. Καλό θα είναι να έχουμε τακτ και ευγένεια σε ότι εκφράσουμε στους γύρω μας χωρίς να χάσουμε άσκοπα χρόνο και ενέργεια. Η περιττή φλυαρία δεν θα αποδώσει πουθενά.

Η φροντίδα του σώματος θα μας απασχολήσει είτε ιατρικά, είτε μέσω διατροφής ή εμφάνισης.