Ετικέτες

, , , , , , ,

4bf895486819dd6db839b63ffdeb46ac

 

Καλημέρα!

Μια κατάσταση που μας έχει κουράσει δείχνει να απελευθερώνεται και να έχουμε την ευκαιρία και πάλι να πάρουμε μια ανάσα και να προχωρήσουμε μπροστά.

Οι προκλήσεις δεν έχουν φύγει εντελώς από την καθημερινότητα μας και ίσως νιώθουμε μια κούραση ακόμα κι αν τα πράγματα δείχνουν μια βελτίωση.

Η ολοκλήρωση μιας κατάστασης , είναι δεδομένη. Τώρα αν αυτό θα μας βρει χαρούμενους ή όχι θα εξαρτηθεί από το πως βλέπουμε τα πράγματα και πως τα διαχειριζόμαστε.

Το ιδανικό είναι να μην αντισταθείτε στην αλλαγή, αλλά αντίθετα να ακολουθήσετε την ροή σε κάθε γεγονός.

Οι προσωπικές/ ερωτικές  σχέσεις θα περάσουν μια κρίση ή ίσως μια κρίση όπου το προηγούμενο διάστημα είχε φέρει τα πράγματα σε ακραίο σημείο, σήμερα πια να καταλήξει ή να βρεθεί λύση μέσω ενός συμβιβασμού είτε από την μια πλευρά είτε από την άλλη.

Το πιο σημαντικό σήμερα , είναι η αναγνώριση μιας κατάστασης. Τα θετικά, τα αρνητικά και γενικότερα ο ρεαλισμός σε κάθε σχέση ή γεγονός που βιώνουμε.

Μέρα ανάκαμψης, αλλά με αργούς ρυθμούς η σημερινή.

Ο αριθμός 8 φέρνει μια αίσθηση ρίσκου ίσως και κινδύνου. Γι αυτό φροντίστε σε ότι λέτε και ότι επιλέγετε να σας διακατέχει η λογική και η ψυχραιμία. Από την άλλη είναι αριθμός όπου μας βοηθά να εστιάσουμε σε στόχους και να οραματιστούμε τα επόμενα βήματα μας.

Μείνετε θετικοί στις αλλαγές αλλά και έτοιμοι να κατανοήσετε την κάθε ανατροπή.

Είναι μέρα όπου έχετε την δυνατότητα να ανασυνταχθείτε και να νιώσετε πραγματική ελευθερία!