Ετικέτες

, , , ,

img_9879

Καλημέρα!

Ο Μάγος μας υποδέχεται σήμερα με όλη του την θετική ενέργεια και μας προσφέρει απλόχερα ευκαιρίες για να επιτύχουμε ότι θέλουμε. Αρκεί να αναλάβουμε την ευθύνη και να κινηθούμε ευσυνείδητα.

Ο Μάγος φέρνει μήνυμα νέου ξεκινήματος συνιστώντας τον συνδυασμό πνευματικών ικανοτήτων αλλά και αποφασιστικότητας προς υλοποίηση.

Ιδέες και φιλοδοξίες μπαίνουν σε πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να πιστέψουμε στις ικανότητες μας και στα ταλέντα μας.

Μα ωθεί να πιστέψουμε ότι όλα όσα χρειαζόμαστε είναι στα χέρια μας αυτή τη στιγμή και δεν έχουμε παρά να βρούμε τρόπους και μεθόδους, να κάνουμε τα σωστά βήματα.

Θα πρέπει να έχουμε ένα σαφές όραμα και όχι να βασιστούμε σε αόριστα δεδομένα. Να δεσμευτούμε ουσιαστικά τόσο με άτομα όσο και με στόχους και να μείνουμε συγκροτημένοι παρά τις τυχόν «παρεμβολές».

Επίσης ο Μάγος δηλώνει μια συνέχεια, μια συνέχιση σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και στον τομέα των προσωπικών σχέσεων. Αν τυχόν υπήρξαν ρήξεις τις προηγουμενες ημέρες σήμερα επέλθει η αποκατάσταση!

Ο αριθμός 9 μας ωθεί να ολοκληρώσουμε εκκρεμότητες, αλλά και να βγούμε από το εσωτερικό όνειρο και να δούμε ξεκάθαρα και ρεαλιστικά τις καταστάσεις γύρω μας.

Οι συναισθηματισμοί δεν θα λείψουν αλλά και οι εναλλαγές στην διάθεση σας. Ίσως κάποιες καταστάσεις να σας επηρεάσουν με την εξέλιξη τους λίγο περισσότερο απ’ότι χρειάζεται και να δείξετε μια υπερβολή στις αντιδράσεις.
Σκεφθείτε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα στην ουσία!