Ετικέτες

, , , , , , ,

f9676c62b565ec1c9555b6f3bd3b403e

Καλημέρα!

Η ενέργεια του Αέρα μας συντροφεύει και δίνει ροή αλλά και ξάφνιασμα στην ημέρα μας. Ο Ιππότης αυτός, έχει δημιουργικές ιδέες, γρήγορους ρυθμούς αλλά και ανάγκη να κάνει αλλαγές σε οτιδήποτε δεν λειτουργεί υπέρ του.

Οι προκλήσεις και σήμερα δεν θα λείψουν. Οι καθυστερήσεις ή οι αναβολές είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αλλά καλούμαστε να δράσουμε σαν εκείνον, με θάρρος και τόλμη αλλά πάνω απ’όλα πίστη για την αλλαγή.

Ο στόχος σήμερα είναι η κινητήριος δύναμη μας. Ίσως έχουμε βάλει μια υπόθεση , μια κατάσταση στο μυαλό μας όπου πρέπει να λυθεί, να διεξαχθεί ορθά και με σύνεση, χωρίς βιαστικές και επιπόλαιες αντιδράσεις.

Καλείστε να είστε σε ετοιμότητα και προσαρμοστικότητα σε ότι προκύψει, καθώς οι λύσεις θα βρεθούν αν είστε διαλλακτικοί.

Ο αριθμός 10 από την ημερομηνία, φέρνει καρμικές δονήσεις, και ευκαιρίες για να προσπαθήσετε εκ νέου για ένα σχέδιο, μια συζήτηση, μια προσέγγιση (αν αφορά σχέση), μία επένδυση!

Προσοχή σε θέματα επικοινωνίας. Προσπαθήστε να είστε σαφείς και ξεκάθαροι. Οι πιθανότητες να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή έλλειψη κατανόησης είναι πολύ πιθανό.

Ευτυχώς ο 0 δίπλα στον 1, φέρνει θεϊκή προστασία! Οπότε σκεφθείτε ότι είστε προστατευμένοι ανά πάσα ώρα και στιγμή.