Ετικέτες

, , , , , , ,

113903630

Καλημέρα!

Η ενέργεια της Δράσης μας συντροφεύει σήμερα αλλά μας ωθεί να συνεργαστούμε με τους άλλους, να δράσουμε σε συμφωνία, κατανόηση αλλά και αλληλοστήριξη σε κάθε τι ξαφνικό που θα εμφανιστεί στο πρόγραμμα μας.

Η εστίαση στις λεπτομέρειες , ο καλός σχεδιασμός στις κινήσεις μας, αλλά και η ουσιαστική εξέταση των δεδομένων είναι βασικά για να κυλήσει η ημέρα ομαλά και χωρίς πολλές παρεξηγήσεις.

Αφήστε την διαίσθηση και το πάθος να σας οδηγήσουν. Μια αλλαγή είναι προ των πυλών και ίσως αυτό να σας φέρνει φόβο, ανασφάλεια για το άγνωστο. Όμως είναι ημέρα όπου σας ωθεί να κάνετε σχέδια για το μέλλον και να δείτε μακροπρόθεσμα αν οι κινήσεις που κάνετε τώρα θα έχουν θετικό αντίκτυπο μετέπειτα.

Μη μείνετε στο τώρα και στην ρουτίνα σας, εξετάστε τα πράγματα σε ένα πιο ευρύ επίπεδο. Οι προκλήσεις του τώρα είναι περαστικές, γι αυτό δώστε σημασία στην μεγάλη εικόνα, και όχι στις πολλές μικρές τις καθημερινότας. Ο κύριος στόχος σας είναι που μετράει περισσότερο απ’όλα!

Ο αριθμός 11, Κύριος με επιβλητική δόνηση, θα φέρει προκλήσεις, αντιθέσεις αλλά και ίσως μια πιο απαιτητική ενέργεια στις σχέσεις. Προσπαθήστε να μην σας παρασύρει η συναισθηματική φόρτιση και να είστε λογικοί και διαλλακτικοί στις αποφάσεις σας.

Η μεγάλη πνευματική δύναμη του 11, μας βοηθά να συνδεθούμε με το εσώτερο πνευματικό μας κομμάτι, ωθώντας μας να «δουλέψουμε» τραύματα, πληγές και μπλοκαρίσματα μέσω του διαλογισμού και των εναλλακτικών θεραπειών!