Ετικέτες

, , , , , , ,

fa0b8ef42804b15ad9ecb62004f41603

Καλημέρα!

Η ενέργεια του Αρχαγγέλου Ουριήλ μας συντροφεύει και μας φέρνει ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένουμε. Θέματα επαγγελματικά αλλά και σπουδών, γνώσεων. Η μέρα γενικότερα δίνει ελευθερία πνεύματος και αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’όλα!

Σήμερα θα διαπιστώσουμε ότι υπάρχουν ευκαιρίες τις οποίες δεν είχαμε δει , και
«έδαφος» άγονο το οποίο μπορούμε να αξιοποιήσουμε αν προσπαθήσουμε ουσιαστικά. Η Η ενέργεια του Αρχαγγέλου Ουριήλ συνδέεται με το στοιχείο της Φωτιάς, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να βιώσουμε έναν μετασχηματισμό, να αναπτύξουμε κάποιες δεξιότητες μας, και να κρατήσουμε σε υψηλά επίπεδα τον ενθουσιασμό μας.

Πριν κάνετε οποιοδήποτε βήμα καλό θα είναι να το μελετήσετε, να κάνετε ένα πλάνο και να μην αφήσετε τον αυθορμητισμό αλλά και τον παρορμητισμό να σας παρασύρει να δράσετε βιαστικά και επιπόλαια.

Μια συνεργασία ίσως να είναι προ των πυλών και αυτό να σας κάνει να δείτε τις καταστάσεις από άλλη οπτική, να ακούσετε μια άλλη άποψη διαφορετική από την δική σας η οποία να σας βρει λύσεις εκεί που δεν το περιμένετε!

Μία πρόταση για εκδρομή, ταξίδι μπορεί να προκύψει και να διαπιστώσετε ότι είναι κάτι το οποίο χρειάζεστε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή!

Ο αριθμός 12 , φέρνει μια αίσθηση θυματοποίησης αλλά και ανάγκη ταυτόχρονα να προσφέρετε στους άλλους. Δείτε τις καταστάσεις από άλλη οπτική. Αναζητήστε το θετικό σε κάθε καθυστέρηση ή ανατροπή των σχεδίων σας!

Η ιδιαίτερα πνευματική νότα του 12, ζητά να βρείτε την χαρά και την αισιοδοξία ακόμα κι εκεί που όλα δείχνουν ότι πάνε στραβά!