Ετικέτες

, , , , ,

a35767cf1a5aafa8578eda66cf3f8023

Καλημέρα!

Η εβδομάδα ξεκινά με κούραση αλλά και σκέψεις , προβληματισμούς και άγχος. Η αίσθηση της επανεξέτασης, αλλά και γενικά το ερώτημα αν έχουμε δράσεις σωστά σε καταστάσεις της καθημερινότητας θα μας ωθήσει αν αγχωθούμε περισσότερο απ’όσο χρειάζεται.

Σήμερα χρειάζεται να στρέψουμε την σκέψη στο θετικό, στο αισιόδοξο κάθε κατάστασης ακόμα κι αν αυτό δείχνει δύσκολο ή μάταιο. Η επικέντρωση στην αρνητική όψη των καταστάσεων δεν έχει κάτι να μας προσφέρει και ίσως αντίθετα να επιφέρει θολούρα και περισσότερο άγχος στις αποφάσεις μας.

Αν νιώθετε κούραση και έχετε ανάγκη από ξεκούραση μην επιβαρυνθείτε με περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να αντιμετωπίσετε και να βγάλετε εις πέρας.

Προσπαθήστε να βρείτε μέσα στην ημέρα τρόπους να χαλαρώσετε , να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί και να ξεχαστείτε έστω και για λίγο από την καθημερινότητα.

Ο αριθμός 15 φέρνει προκλήσεις και φόβους (ίσως όχι πραγματικούς) προσπαθώντας να μας απομακρύνει από την σύνδεση μας με την Πηγή.

Αναζητήστε την εσωτερική αρμονία και γαλήνη και σκεφθείτε ότι πολλές φορές την ουσία δεν την βλέπουμε με την πρώτη ματιά τοσο σε καταστάσεις όσο και σε σχέσεις.

Απελευθερώστε τις ανησυχίες σας στους Αγγέλους και εμπιστευθείτε την ροή σε κάθε κατάσταση όσο κι αν τώρα σας τρομάζει ή σας φέρνει σε αδιέξοδο!

Ιδανική ημέρα για εναλλακτικές θεραπείες και διαλογισμό  με θέμα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΒΩΝ , έτσι ώστε να δουλέψετε μπλοκαρίσματα που έχουν επιπτώσεις στην εξέλιξη πρακτικών ζητημάτων στην παρούσα φάση!